woensdag 1 augustus 2012

Bendes van Aleppo doden bij één Aanval 29 Politie-agenten

Het Syrisch centrum voor Documentatie (1) meldt dat op 31 juli 2012 de bendes, die een oorlog hebben ontketend in de stad Aleppo, een politiebureau in de wijk Bab Al-Nereb hebben bestormd om daar uiteindelijk maar liefst 29 politie-agenten te vermoorden. Politie-agenten zijn immers de vijanden van de milities die alles willen vernietigen wat een relatie heeft met de overheid. Zo hebben ze ook een gebouw aangevallen van de Immigratie-dienst.

Jongetje dat staat voor een ander vernietigd politiebureau
van grensplaatsje Azaz, ten noorden van Aleppo (4).

Op 31 juli hebben de bendes hun haat ook botgevierd op een vijftien leden van de 'Al-Beri'-familie die allen meedogenloos zijn vermoord omdat ze een pro-overheidshouding hadden en dat wordt niet getolereerd door de vrienden van de democratie (1,3,6).

Er zijn verder allerlei berichten over officieren die zouden zijn gedeserteerd tezamen met een aantal leiders van het zogenaamde 'vrije' Syrische leger die zijn gedood in de strijd.

Op 1 augustus kwam het bericht naar buiten dat het Syrische leger een school heeft binnengevallen die  een groep van internationale opstandelingen hadden veranderd in een militaire bunker (2). Hierbij zouden zo'n 150 rebellen zijn gesneuveld. Volgens recente berichten zou het inmiddels al een stuk rustiger zijn geworden in Aleppo. Laten we hopen dat het Syrische leger er snel in slaagt de vrede weer te laten wederkeren zodat de bewoners weer hun gewone leven kunnen oppakken, zoals dat inmiddels weer grotendeels is gebeurd in de hoofdstad Damascus.

In het duitstalige verslag op Mein ParteiBuch (5) wordt duidelijk gesteld dat de terroristische bendes een grote strategische fout hebben begaan door zoveel manschappen naar Aleppo te sturen. Ze werden geenszins verwelkomd als helden - het volk vluchtte de steden uit in de hoop dat het Syrische leger de bendes kon vernietigen zodat ze weer konden terugkeren naar huis.

VOETNOTEN
(1) http://www.documents.sy/newsletter.php?action=download&id=318&lang=en
(2) http://www.presstv.ir/detail/2012/08/01/253877/syrian-troops-kill-150-rebels-in-aleppo/
(3) op http://www.documents.sy/videos.php?id=1615&lang=en kun je zien hoe deze mensen dood worden geschoten door deze groepen mensen die nog altijd hartelijk worden gesteund door de NAVO-landen, Qatar en Saudi-Arabië.
(4) http://www.documents.sy/videos.php?id=1615&lang=en
(5) zie ook Duitstalige analyse van Mein Parteibuch op: http://nocheinparteibuch.wordpress.com/2012/08/01/syrische-armee-setzt-anti-terror-operation-weiterhin-erfolgreich-fort/
Die Terroristen und ihre Unterstützer haben mit ihrer Offensive auf Aleppo einen schweren Fehler gemacht. Anders als von den Terroristen erwartet, sind die Menschen in Aleppo nicht zu den Terroristen hingegangen und haben sie jubelnd als neue Regierung begrüßt, sondern sie sind vor ihnen weggelaufen, haben darauf gehofft, dass die syrische Armee sie möglichst schnell von der Plage dieser Räuber- und Mörderbanden befreit, deshalb in ihrer überwiegenden Mehrheit bestens mit der Armee kooperiert, die von Terroristen befallenen Stadtteile geräumt und sich in angrenzenden Stadtteilen in ihren Wohnungen verbarrikadiert
(6)  http://www.nu.nl/buitenland/2872854/aanhangers-assad-geexecuteerd-in-aleppo.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten