zondag 19 augustus 2012

Bendes van het zgn. Vrije Syrische Leger verbranden Palestijnse Vlag en Foto van Nasrallah

Het blijft een curieuze club, die mensen die gedreven door haat Syriërs doden zogenaamd voor vrijheid en democratie. Het Vrije Syrische Leger dat al de nodige faam heeft opgebouwd met gruwelijkheden, heeft recentelijk weer enkele nieuwe bijzonderheden op de kaart gezet.

afkomstig van reportage BBC 20 juli 2012 (1)


Toen ze eind juli een Syrische grenspost met grof geweld overnamen van het Syrische leger hebben ze besloten ook maar eens een Palestijnse vlag te verbranden. Ik vraag me af in hoeverre je je daar populair mee maakt binnen de Arabische wereld. Zou het iets te maken hebben met het gegeven dat de Palestijnen de opstand niet steunen uit dankbaarheid voor de opvang door Syrië van vele Palestijnen gedurende de decennia? (2)

Daarnaast is er ook een shot aangetroffen van een stel FSA-mannen die in een menigte een foto van Hezbollah-leider Nasrallah in de brand steken. Ze weten wel goed vrienden te maken deze mannen.Maar gelukkig hebben ze nog altijd de steun van Hillary Clinton, William Hague en Uri Rosenthal, die samen met hun vrienden van Saudi-Arabië en Qatar als één man staan achter deze bendes. Samen sterk om een gewapende staatsgreep te forceren in Syrië. De Duitse geheime dienst heeft al een compliment gehad dat ze goed zijn in het doorspelen van informatie naar deze bendes (3).

(1) http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-18918473
(2) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/08/palestijnen-weigeren-steun-te-verlenen.html
(3) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/08/duitsers-en-engelsen-spioneren-erop-los.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten