woensdag 29 augustus 2012

Voorbereidingen voor Aanval met Chemische Wapens in Syrië door Saudi-Arabië, Frankrijk en de VS?

In een interessante video die op 28 augustus 2012 verscheen kunnen we kennis maken met de theorie die stelt dat Saudi-Arabië samen met Frankrijk en de Verenigde Staten werken aan de mogelijkheid om een militair ingrijpen in Syrië mogelijk te maken door te doen alsof het Syrische leger chemische wapens inzet tegen de eigen bevolking.


In deze reportage wordt gesproken over een enorm konvooi van 1800 omgebouwde auto's die vanuit Saudi-Arabië naar de Jordaans-Syrische grens zou zijn gereden. Dit konvooi zou bestaan uit een groot aantal ambulances tezamen met wagens die troepen kunnen vervoeren. Het bijzondere aan deze voertuigen zou zijn dat ze zo gemaakt zijn dat ze de inzittenden kunnen beschermen tegen de invloeden van chemische wapens.

Dit mogelijke konvooi valt samen met de recente toespraken van zowel president Hollande van Frankrijk, alswel president Obama van de Verenigde Staten, waarin zij beiden spraken over het militair zullen optreden zodra er gebruik gemaakt zou worden van chemische wapens door het Syrische leger (1).

De eerdere pogingen om Syrië op de knieën te krijgen lijken mislukt. In Damascus zijn de bendes van het Vrije Syrische Leger verjaagd en gedood, en ook in Aleppo verliezen ze iedere dag terrein op het Nationale Syrische leger. De populariteit van de gewapende bendes wordt er door hun tomeloze agressie ook niet beter op. In die zin is het aannemelijk dat de vijanden van Syrië (2) nog een andere strategie gaan inzetten om een staatsgreep in Syrië te kunnen forceren.


Al eerder is er gesproken over deze chemische wapens. Zo heeft begin augustus Syrian Partisan Girl al gewaarschuwd voor deze mogelijke 'false-flag'-operatie (3,8). Eind juli werd door het Syrische ministerie van buitenlandse zaken al gezegd dat eventuele chemische wapens zeker niet zullen worden ingezet tegen de eigen bevolking (4). Half juli had een waarschijnlijk omgekochte gedeserteerde Syrische ambassadeur, Nawaf Sares, al onheilspellend gesproken over hoe gevaarlijk de Syrische chemische wapens wel niet zouden zijn (5). In juni begon Israël al met het praten over deze chemische wapens in Syrië (6).

Laten we hopen dat er helemaal niets waar is van dit konvooi en dat de westerse landen samen met hun 'brothers in crime' van de golfstaten niet werkelijk zo wanhopig zijn om een plan in te zetten waarbij burgers worden gedood door chemische wapens, waarbij de schuld in de schoenen wordt geschoven van het Syrische leger. Waarom zou het leger in hemelsnaam chemische wapens gaan gebruiken tegen haar eigen volk, terwijl ze met gewone conventionele wapens al zoveel succes heeft in het wegjagen van de gewapende bendes?

Zouden deze landen echt tot een militaire actie invasie overgaan, ondanks het gebrek aan een VN-mandaat, en ondanks de wetenschap dat vele landen zich hebben uitgesproken tegen een buitenlandse militaire interventie in het land (7)? Helaas vrees ik dat ze er toe in staat zijn.

VOETNOTEN
(1) http://rt.com/news/france-syria-opposition-government-679/
(2) Op 20 september komen de vijanden van Syrië samen in Den Haag om samen plannen te bekokstoven om hun gewapende bendes nog meer te steunen en verder de Syrische regering nog meer dwars te zitten. Alles met het oog op de door het westen zo gewenste staatsgreep. Lees er meer over op: http://worldmathaba.net/items/1528-confirmed-so-called-friends-of-syria-globalists-to-meet-in-the-netherlands-on-september-20
(3) 
 

2 opmerkingen:

 1. Zag eerder al verhalen hierover dat er een mogelijkheid zou zijn dat de Libische Islamitische Gevechtsgroep deze wapens uit Libië mee had kunnen nemen om een dergelijke "false flag" aanval uit te kunnen voeren.
  http://landdestroyer.blogspot.nl/2012/06/warning-possible-nato-fsa-false-flag.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het nieuwe aan deze video is het element van de 1800 wagens waaronder veel ambulances die vanuit Saudi-Arabië naar de Jordaans-Syrische grens zouden zijn gestuurd. Diezelfde grens die barst van Franse militairen.

   Verwijderen