donderdag 30 augustus 2012

De Libische Ummah Brigade vechtend in Syrië vanuit Idlib

De grote helden van de Libische revolutie hebben zich verzameld nabij de Syrische plaats Idlib om daar de Syrische revolutie te ondersteunen. Of zou je eerder moeten spreken over de Libische bendes die alleen met de massale luchtsteun van de NAVO in staat waren om het leger van Gaddafi te vernietigen, die zich nu hebben verzameld om te laten zien dat ze er niets van bakken zonder de steun van de NAVO?

De Libische Ummah brigade van de broers Harati werken vanuit Idlib en worden in de onderstaande video voorgesteld. Zo heerlijk spontaan, een gewapende opstand die niet genoeg mensen uit de eigen Syrische gelederen kan halen, en daarom uit allerlei hoeken van de extremistische moslimwereld mensen moet paaien met geld uit de golfstaten, dan wel van de VS, Groot-Brittannië of Frankrijk om Syrië te destabiliseren.

Syrië lijkt aardig bezig te zijn om zich te wapenen tegen deze buitenlandse strijders door ze oftewel weg te jagen, danwel genadeloos te vernietigen. Ze hebben hun kansen gehad om het land te verlaten en weten waar ze mee bezig zijn.


Met dank aan World Mathaba Net voor het wijzen op deze video.

2 opmerkingen:

  1. assad moet gwoon weg te veel bloed vergoten vind je niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou zeggen: laat het Syrische volk daarover beslissen en niet de Emir van Qatar, de premier van Turkije of de leiders van Engeland, Frankrijk en de VS. Misschien wordt hij later wel gezien als de president die er voor zorgde dat Syrië een seculiere staat bleef ondanks de machten die de staat wilde breken, en wilde veranderen in een soort tweede Libië.

    BeantwoordenVerwijderen