maandag 26 augustus 2013

Westen Ziet Kans Schoon om Staatsgreep te Forceren door Chemische Wapens Leugens

De ene na de andere westerse leider spreekt over hoe verschrikkelijk het gebruik van chemische wapens in Syrië wel niet is, en dat ze allemaal zeker weten dat het Syrische leger achter deze aanval zit, en dat het een goede kans is om het land plat te bombarderen. Hierbij wordt zo hard geschreeuwd dat logica lijkt onder te sneeuwen.


Waarom zou het Syrische Leger terwijl net de VN-waarnemers zijn aangekomen in Syrië opeens besluiten chemische wapens in te zetten tegen honderden mensen? Dit is zo duidelijk een valse-vlag operatie, maar door al het mediageweld dat wordt ingezet wordt straks deze leugen nog geslikt ook, waarbij het opeens zelfs wordt geaccepteerd dat de Westerse agressie mag gaan plaatsvinden zonder steun van de Veiligheidsraad.

Laten we hopen dat President Obama de rust kan handhaven en zich niet gek laat maken door al die agressieve taal gericht op het uiteindelijk vernietigen van de seculiere staat Syrië, iets wat ze al jaren proberen via hun Al-Qaida-pionnen in het land.

Zie de bovenstaande video voor een overzicht van de leugens rondom de chemische wapens en hoe het Westen het zal proberen te misbruiken om een grootscheepse aanval te starten ter ondersteuning van de gewapende jihadistische bendes.

Colin Powell heeft inmiddels zijn lesje wel geleerd na de grote leugen rondom de zogenaamde massavernietigingswapens van Irak. Hij pleit tegen ingrijpen in Syrië (1)

Afbeelding afkomstig van The Washington Post (6)
Update 27 augustus 2013: Nigel Farage spreekt in een interview over de enorme oorlogszucht die vooral Engeland aan de dag legt met betrekking tot Syrië. Lees er meer over op (2).

Update 28 augustus 2013: Het is altijd knap om te zien hoe de propaganda werkt door je gevoel te observeren. Nu de VS zeggen dat ze 'slechts' van plan zijn het Syrische Leger een lesje te leren omdat ze chemische wapens zouden hebben gebruikt - iets waar totaal geen bewijs voor is geleverd, sterker nog: de VN-waarnemers willen niet eens observeren, nadat ze maandag waren geweest, zouden ze pas zaterdag weer naar de plek willen in Damascus (3) - onstaat er haast een gevoel van, "Ach ja, ze bombarderen een ander land maar een beetje, dan valt het ook allemaal nog wel mee"
Syrian Foreign Minister Walid Muallem also dismissed the claims that the Syrian government was delaying the probe’s start, saying that “UN team did not ask to go to the site until Saturday.” (3)
Alsof het dan geen grove schending meer is van het internationaal recht door de VN-veiligheidsraad volledig te passeren en zich opnieuw te mengen in de binnenlandse zaken van een ander land, en wel op zo'n grove manier dat ze waarschijnlijk het Syrische leger zó verlammen dat de bendes weer in de gelegenheid zijn om terrein te winnen.

Als zou blijken dat de bendes in Syrië die chemische wapens hebben ingezet zouden Engeland, Frankrijk en de VS dan ook zo hun best doen om die bendes te straffen met salvo's aan kruisraketten? Dacht het niet.

Zie verder analyse in (4,5)

NOTEN
(1) http://www.presstv.ir/detail/2013/08/25/320487/powell-us-should-back-away-from-syria/
(2) http://rt.com/op-edge/farage-syria-atack-uk-067/
(3) http://rt.com/news/syria-un-west-arms-076/
(4) http://www.wnd.com/2013/08/video-shows-rebels-launching-gas-attack-in-syria/
(5) http://moderntokyotimes.com/2013/08/24/syria-and-chemical-issue-un-invited-and-major-doubts-about-media-sensationalism/
(6) http://articles.washingtonpost.com/2013-06-13/world/39947747_1_chemical-weapons-outgunned-rebels-syrian-government-forces

2 opmerkingen:

  1. De uitspraken van Kerry waren ook dubbel. Aan de ene kant zegt hij dat de verandwoordelijken voor de gasaanval ter verandwoording zullen worden geroepen, maar tegelijkertijd beschuldigd hij het Assad regime er van. Dit alles zonder aantoonbaar bewijs. Het is dezelfde pretext als voor de oorlog met Iraq, waar ze een complete pijnhoop van hebben gemaakt. Als ze ingrijpen dan moeten ze ook grondtroepen sturen, anders is het resultaat alleen maar een nog grotere chaos, en nog meer duizenden vluchtelingen. De enige die op termijn voor stabiliteit kan zorgen is, hoe gek het ook klinkt, Assad zelf. Zijn troepen zijn zelfs aan de winnende hand. Dat is misschien wel het grootste probleem van de US/Israel. Dat hadden ze niet verwacht en gaan nu dus ingrijpen...... Totale chaos of niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Verenigde Staten zijn zo verschrikkelijk oorlogszuchtig. Later zal in de geschiedenisboeken vermeld worden hoe Amerika zich zoveel agressief bemoeid heeft met meer dan 50 landen sinds WOII, en de kinderen zullen zich afvragen hoe het mogelijk was dat de rest van de wereld dat allemaal accepteerde. "Wir haben es nicht gewusst" kunnen wij dan met zijn allen zeggen, want de kranten zeiden dat Amerika het land van democratie en vrijheid was, en dat Obama toch zo'n toffe peer is.

    BeantwoordenVerwijderen