zondag 12 augustus 2012

FSA-bendes gooien medewerkers van Postkantoor dood vanuit de Ramen/vanaf het Dak

De Bendes die naar hartelust worden gesteund door de EU, de VS, Turkije, Saudi-Arabië en Qatar hebben opnieuw hun ware gezicht laten zien door ditmaal medewerkers van een postkantoor in Aleppo op gruwelijke wijze uit de ramen te gooien waarna ze dood terecht kwamen. Ze juichen er zelfs bij.

Wanneer gaan we inzien dat we juist de regering van Syrië moeten steunen in het genadeloos aanpakken van dit soort mensen die op deze wijze omgaan met mensen die het niet met hun eens zijn, of alleen al doden omdat ze voor de overheid werken?

PAS OP: GRUWELIJKE BEELDEN - WARNING GRAPHIC IMAGESOp RT (1) verscheen een verkorte versie van deze video later ook. In het bericht wordt het commentaar gegeven dat iedereen die voor de overheid werkt in principe het doelwit kan worden voor de bendes van de FSA: doktoren, leraren, wetenschappers, politie-agenten en andere ambtenaren (2).

Mocht je nog niet genoeg gezien hebben van de werkwijzen van deze Vrije Syrische Leger bendes dan kun je hieronder nog kijken naar de manier waarop ze een wachtpost aanvallen in Hama. Het is niet voor niets dat Neil Clark op (2) stelt dat William Hague en Hillary Clinton het bloed van het Syrische volk aan hun handen hebben door dit soort praktijken te ondersteunen met vele miljoenen euro's.Op Twitter hoorde ik iemand zeggen dat hij begrip begon te krijgen voor de manier waarop Assad sr. destijds in 1982 een einde maakte aan een opstand van de Moslim Broederschap.


VOETNOTEN
(1) http://www.rt.com/news/syria-aleppo-post-video-476/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten