woensdag 1 augustus 2012

Familie van gedode Al-Berri Familieleden vallen FSA-schuilplaatsen aan in Aleppo

De bendes in Aleppo zouden wel eens een grote fout gemaakt kunnen hebben door veel familieleden van de Al-Berri te doden. Dit zou namelijk wel eens tot grote woede hebben geleid onder veel mensen betrokken bij deze leider van het volkscommittee in Syrië. Volgens sommige berichten zouden grote groepen mensen zich hebben gestort op het tuig van de FSA om ze zo voorgoed weg te jagen uit hun stad.


In de laatste tweet van 1 augustus 2012 hierboven wordt verwezen naar een Arabisch artikel dat met Google kan worden vertaald (1). Zij zouden mede de school hebben aangevallen waar de moordpartij heeft plaatsgehad ('Abdul Karim Najjar', is waarschijnlijk de naam van deze school) (2,3)

In een reportage van Ian Pannell, de BBC-propagandakoning voor deze moordenaars, maakte een foto van deze lui zittend in een school met daarop een spongebob tekening (2). In het gewraakte filmpje waar de leden van de Al-Berri-familie worden geëxecuteerd zien we ook een spongebob op de muur staan. Het is dan ook erg waarschijnlijk dat hetzelfde school betreft.

Spongebob-school - shot van press-tv-video, te zien op (4),  29"
Meer over dit thema op: Moon of Alabama (5) waarin wordt gesteld dat een guerilla pas echt kans heeft als de guerilla-strijders zijn als vissen in het water, waarbij het water dan staat voor de steun onder de bevolking. In het geval van Aleppo komt het water steeds lager te staan door dit soort moordacties. Volgens deze bron zou de al-Berri families of clan uit maar liefst 20.000 mensen bestaan. Als die zich allemaal tegen de FSA-bendes keren dan krijgen ze het nog moeilijker ondanks de nieuwe wapens uit Turkije (6).VOETNOTEN
(1) http://www.aksalser.com/index.php?page=view_articles&id=af0d57efef83e551a375d2b490aa4fe4&ar=369817807
(2) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/08/ian-pannell-de-propagandakoning-voor-de.html
(3) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/08/bendes-van-aleppo-doden-bij-een-aanval.html
(4) http://www.presstv.ir/detail/2012/08/01/253790/rebels-kill-proassad-captives-in-syria/
(5) http://www.moonofalabama.org/2012/08/syria-the-fish-lower-the-water-level.html
(6) http://www.rt.com/news/anti-air-missile-syria-rebels-568/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten