woensdag 1 augustus 2012

Obama verklaarde heimelijk oorlog aan Syrië door toestemming te geven FSA-bendes te Steunen

President Obama heeft in zekere zin de oorlog verklaard aan Syrië door in het geniep de geheime diensten opdracht te geven de gewapende moord-milities in Syrië te steunen in hun strijd tegen de Syrische overheid (1).


Hoeveel moeten we nog meer weten om te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is in Syrië? We hebben eerder al berichten gehad over Engelse geheime diensten die actief samenwerken met de rebellen van dat land. Hoe geloofwaardig is dan nog de steun aan het 6-punten plan van VN-gezant Kofi Annan? In feite hebben deze westerse landen al in een vroeg stadium met twee tongen gesproken.

Voor de algemene wereldopinie deden ze zich voor als strijders voor democratie en vrede en meer van dat soort geblaat, terwijl ze ondertussen actief meewerken aan het destabiliseren van een soeverein land. De vele sancties van de EU tegen de regering van Syrië geven ook duidelijk aan dat het Westen alles op alles wil zetten op de Israël-kritische en pro-palestijnse regering van Assad te verwijderen.

Gelukkig hebben we in de wereld ook landen als Rusland en China die zich sterk maken om het handvest en de grondbeginselen van de Verenigde Naties te beschermen. Laten we verder hopen dat de Syrische overheid in staat is om de doodscommando's van het FSA uit de Syrische steden te verwijderen zodat het volk weer in veiligheid in hun eigen huizen kunnen gaan wonen.

Ondertussen is er via Turkije weer een stroom aan nieuwe wapens binnengekomen zodat de FSA-bendes nog meer dood en verderf kunnen zaaien in het land (2).

VOETNOTEN
(1) http://www.rt.com/news/us-support-syrian-rebels-obama-650/
(2) http://www.rt.com/news/anti-air-missile-syria-rebels-568/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten