donderdag 29 november 2012

FSA-Jongentje graaft zijn eigen graf in de hoop om als Martelaar te kunnen Sterven voor Allah (Syrië)

Terwijl het internet in Syrië sinds donderdagochtend 29 november 2012, half elf lijkt afgesloten te zijn van de rest van de wereld (1), en er een hevige strijd gewoed zou hebben over het internationale vliegveld van Damascus (2), verschijnt de onderstaande video op Youtube. In deze video van het Al-Nukhba media team uit Deir Al-Zour zien we een jongetje in de weer met een schop. Vervolgens wordt hem gevraagd wat hij toch eigenlijk aan het doen is, waarop hij antwoordt dat hij zijn eigen graf aan het graven is omdat hij graag als martelaar wil sterven voor de goede zaak: het vernietigen van de seculiere staat Syrië.
Vandaag kwamen er ook geruchten vrij waaruit zou blijken dat ook de VS meer vaart zou willen in de interventie in Syrië (3). Op 12 december, een weekje na Sinterklaas, is er weer eens een vergadering van de vijanden van het huidige Syrië, ditmaal in Marokko. Waarschijnlijk gaan de VS daar de Doha-Coalitie van Moaz Khatib ook erkennen als de enige vertegenwoordiging van het Syrische volk.

VOETNOTEN
(1) http://rt.com/news/syria-nationwide-internet-blackout-908/
(2) http://rt.com/news/syria-damascus-airport-clashes-914/
(3) http://rt.com/usa/news/us-intervention-syria-arms-925/

2 opmerkingen:

  1. Toch opletten met MEMRI, dat vooral een propaganda-instrument is van zionisten tegen moslims en Arabieren. De echtheid van die video is toch voor discussie vatbaar, wetende dat het niet de eerste keer is dat ze zaken in scène zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de tip. Het is in dit geval overigens wel duidelijk dat het in scene is gezet, maar dan waarschijnlijk wel met de bedoeling om als voorbeeld te dienen voor de ware strijder die zich niets beters kan voorstellen dan te sterven als martelaar voor Allah.

    BeantwoordenVerwijderen