maandag 10 april 2017

Jihadi Witte Helmen zouden Sarin Slachtoffers in Idlib behandelen met Blote Handen - Chemische Aanval in Syrië een Leugen

Naarmate de tijd vordert wordt het steeds duidelijker dat de zogenaamde 'witte helmen' opnieuw niets meer zijn dan jihadisten die meesters zijn in het maken van propaganda-video's. Toch maken ze ook fouten: zo zie je hieronder op de foto dat ze mensen die net zouden zijn getroffen door sarin-gaf gewoon behandelen met blote handen en soms zelfs met sandalen.

Witte helmen waren er weer als de kippen bij om te poseren met dode mensen die waarschijnlijk door hun eigen gifgas zijn gedood, maar de verantwoordelijkheid wordt weer eens geschoven op de Syrische overheid.
Laten we stoppen met het geloven van extremistische jihadi's uit Idlib, die zijn weggejaagd door het Syrische leger uit Aleppo en Homs en andere delen van Syrië. Zij proberen met dit soort leugenachtige video's mensen als Trump en daarmee andere wereldleiders om de tuin te leiden, zodat ze hun verlies kunnen omzetten in een nieuw offensief, zodat het lijden weer kan worden verlengd.

De president van de Verenigde Staten hebben ze te pakken gehad. Laten we hopen dat hij snel doorziet dat hij bedrogen is door lui die hij zo aanvankelijk zo graag samen met de Russen zou hebben willen bestrijden, zoals hij zo duidelijk tijdens zijn campagne beloofde.

Luister goed naar de onderstaande video, waarin opnieuw wordt genoemd dat er een aanslag met chemische wapens was geweest, één dag voor het bombardement van Syrië op het gifgas-laboratorium in oostelijk deel van Khan Shaykhun (1). De overledenen van die aanval zouden zijn ingezet om de schuld te kunnen schuiven in de schoenen van het Syrische leger.NOTEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten