vrijdag 10 februari 2012

Het Westen medeplichtig aan het Oplaaiende geweld in Syrië

Volgens de vice-minister van Buitenlandse Zaken van Rusland is het westen medeplichtig aan het aanwakkeren en het laten escaleren van de crisis in Syrië. De man, die overigens dezelfde voornaam heeft als de minister van Buitenlandse zaken van Rusland zelf, Sergei Ryabkov, zei dat het westen de oppositie heeft aangemoedigd om geweld te gaan gebruiken, en tevens zorgt de positie van het westen ervoor dat de opstandelingen niet gemotiveerd zijn om in dialoog te gaan met de regering.

Doordat het westen duidelijk laat blijken uit te zijn op een staatsgreep in Syrië door openlijk Assad als brute dictator neer te zetten en - zelfs buiten de VN om - een vriendenclubje van landen maken om deze staatsgreep tot een succes voor het westen te maken, voelen de gewapende opstandelingen zich gesteund in hun kans om de chaos in het land zo groot te maken dat ze uiteindelijk de macht kunnen grijpen.

Ondertussen worden de mensen in het westen door hun media-machines een rad voor ogen gedraaid door continue herhaling van toverwoorden als 'humanitair ingrijpen', 'democratie', 'stoppen van geweld' etc. om te verhullen dat het doel is een machtsgreep in Syrië.

bron: http://www.presstv.ir/detail/225949.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten