zondag 5 februari 2012

Syrië arresteert een geheim agent van Saudi Arabië in Homs

Nadat de Syrische gewapende opstandelingen in Homs leugens hadden verspreid om de VN veiligheidsraad zover te krijgen om een resolutie tegen Bashar-Al-Assad aan te nemen (1), is er een Saudische man gearresteerd die werkt voor de Saudische veiligheidsdienst (2). Deze man, genaamd Nasser al-Ariqi. Hij zou de commandant zijn van een zwaarbewapende eenheid in Syrië die probeert de Syrische posities en checkpoints met zwaar geweld te overmeesteren en te verdrijven.

Het moge duidelijk zijn dat Saudi Arabië en Qatar (waar straks het WK Voetbal georganisseerd gaat worden) hun uiterste best doen om - in naam van hun grote vriend, de Verenigde Staten - een staatsgreep in Syrië te organiseren. Voorlopig is het ze niet gelukt om de veiligheidsraad achter zich te krijgen. De VS en Groot-Brittanië staan er echter om bekend dat ze lak hebben aan de VN als het ze niet uitkomt. Zo zijn ze toch gewoon Irak binnengevallen en hebben ze grootscheepse sancties uitgevoerd op Iran, ondanks de VN.


Deze foto toont de helden van de VS, Saudi Arabië en Europa: de bewapende opstandelingen van Homs (3).

voetnoten
(1) http://iraansnieuws.blogspot.com/2012/02/opnieuw-een-leugen-over-het-aantal.html
(2) http://www.presstv.ir/detail/224948.html
(3) plaatje afkomstig van Lizzie Phelan's site: (3) http://lizzie-phelan.blogspot.com/2012/02/unsc-should-be-taking-action-against.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten