donderdag 9 februari 2012

NAVO klaagt over Assad, maar doodt ondertussen zelf 8 kinderen in bombardement in Afghanistan

Terwijl de NAVO-landen zich voordoen als de grote humanitaire redders van de mensheid, hebben ze vele doden op hun geweten in Libië, en op 9 februari werd duidelijk dat ze dit keer weer eens flink hebben uitgehaald door acht Afghaanse kinderen de dood in te jagen. Vanzelfsprekend niet de bedoeling, maar dat is de regelmatige 'collateral damage' die de NAVO met zijn oorlogsmachines veroorzaakt.


Dit keer was het in de Oosterse provincie Kapisa. Niet alleen begint Pakistan haar buik vol te krijgen van de agressie en arrogantie van de westerse NAVO-oorlogsmachine, maar ook Afghanistan is er steeds meer klaar mee. En dan moeten ze zo nodig ook hun oorlogszuchtige taal gaan uiten tegenover landen als Syrië en Iran.

Het is een triest stelletje landen, die NAVO-landen. Als ze zich maar eens meer met zichzelf zouden bezighouden in plaats van hun koloniale aspiraties krampachtig iedere keer opnieuw te laten mislukken

bron: http://www.presstv.ir/detail/225843.html (deze niet-trucage foto afkomstig van http://rt.com/news/marines-nazi-flag-scandal-965/)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten