zaterdag 18 februari 2012

Amerikaans-Israëlische Hackers proberen Iraanse Nieuws website plat te leggen

Zoals dat hoort bij een echte propaganda-oorlog dient de informatiestroom van de tegenstanders zo snel mogelijk uitgeschakeld te worden. We hebben dat gezien in Libië (1,2) waarbij ook onze Uri Rosenthal het plan om de Libische TV te bombarderen van harte ondersteunde, omdat er 'haat werd gezaaid' via de zender.

Wat hij er niet bij vertelde was dat er op die zender - die nauwelijks in het engels uitzendde - beelden liet zien van gedode burgers en verder vertelden welke chaos er zou komen als de imperialistische landen hun zin zouden krijgen. Niets is minder waar gebleken: door toedoen van de NAVO zijn er tienduizenden Libiërs gedood en is het land veranderd in een grote oncontroleerbare burgeroorlog

In de westerse propagandastrijd jegens Iran heeft Engeland in januari 2012 al een fors besluit genomen door de Iraanse engelstalige zender 'Press TV' van de Engelse kabel af te halen (3,4). Hoe minder het gewone britse volk ziet van de informatie uit Iran, des te beter, zullen ze gedacht hebben.

Inmiddels wordt er ook jacht gemaakt op de uiterst informatieve website van Iran. Het is deze website waar het leeuwendeel van deze site op is gebaseerd. Op 18 februari zou er enkele uren een grootscheepse cyberaanval geweest zijn op de website door Israëlische en Amerikaanse hackers. De Iraniërs hebben laten zien wel kaas gegeten te hebben van moderne technologie door hun sublieme vangst van de Amerikaanse drone, en zo hebben ze ook de website kunnen beschermen.

Laten we hopen dat de Amerikaans-Europese agressiepolitiek op Syrië en Iran er niet toe zal leiden dat we binnenkort alleen nog afhankelijk zijn van de Amerikaans-Europese persbureaus voor onze informatie. We hebben in Libië wel gezien hoe enorm gekleurd die informatiebronnen zijn. Gelukkig hebben we ook altijd nog de Russische (5) en Chinese (6) engelstalige kanalen waar we andere informatie van kunnen ontvangen.

UPDATE 6 MAART 2012: Opnieuw zou er een hackers-aanval zijn geweest op de Iraanse Press.tv-site (7). Ook deze is succesvol afgeslagen door de technici van Press.TV. Laten we hopen dat ze er in blijven slagen hun nieuws naar buiten te kunnen brengen als gezond tegenwicht tegen de verstikkende westerse propaganda-media-machine

VOETNOTEN
(1) http://waterput.yolasite.com/english/warlords-of-nato-decide-bomb-the-libyan-state-television
(2) http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/world-news/nato-planes-silence-tv-broadcasts-16030031.html?r=RSS
(3) http://www.presstv.ir/detail/222311.html
(4) http://waterput.punt.nl/?r=1&id=613383
(5) http://rt.com
(6) http://english.cntv.cn/01/index.shtml
(7) http://www.presstv.ir/detail/230334.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten