zaterdag 11 februari 2012

Avaaz Steunt Aanwakkering Geweld in Syrië met nieuwe petitie

De petitie-organisatie AVAAZ heeft zich opnieuw laten inpalmen door de westerse oorlogspropaganda machine. (1). Evenals in Libië vorig jaar meent deze organisatie zich te moeten inzetten om staatsgrepen te stimuleren in soevereine landen. In plaats van het standpunt te verdedigen van het bij elkaar brengen van de strijdende partijen, wordt er gepleit voor het steunen van de gewapende opstandelingen waardoor de weg voor een volledige burgeroorlog wordt gestimuleerd.

Libië is door het humanitaire ingrijpen van de tienduizenden bommen veranderd van een welvarend land met voorzieningen die in veel aspecten nog beter zijn dan in de Verenigde Staten, in een land waar iedere stad milities heeft die elkaar naar het leven staan, met een paar Amerikaans-Europese marionetten aan de macht.

Hoeveel goedbedoelende mensen vertrouwen op Avaaz en gaan als blind vee stemmen voor geweldsescalatie in Syrië, denkende iets goeds te doen? Zie ook zeker het uitgebreide werk op Boublog (2) en voor degene die nog Duits kunnen lezen is er ook een artikel over deze propaganda-kant van Avaaz (3).

VOETNOTEN
(1) https://secure.avaaz.org/nl/smuggle_hope_into_syria_nl/?cl=1575024061&v=12562
(2) http://www.boublog.nl/10/02/2012/avaaz-brengt-een-hoop-ellende-naar-syrie-2
(3) http://nocheinparteibuch.wordpress.com/2012/02/09/blackout/

1 opmerking:

  1. Lees ook:
    De campagne van Avaaz tegen Syrië - http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/02/14/de-campagne-van-avaaz-tegen-syrie/
    De financiering van Avaaz door George Soros - http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/02/19/de-financiering-van-avaaz-door-george-soros/

    BeantwoordenVerwijderen