woensdag 8 februari 2012

Rusland waarschuwt Frankrijk over eenzijdige acties tegen Syrië

De Westerse arrogantie neemt ongekende grootte aan. Zonder enige schaamte wordt over China en Rusland gesproken als 'disgusting' en 'strijdend met de democratie' en 'steuners van bloedige regimes' en meer van dat soort oorlogszuchtige en haatzaaiend taalgebruik.

President Medvedev waarschuwde onze Libische veroveraar Sarkozy om geen eenzijdige acties te gaan beginnen in Syrië. Frankrijk waant zich waarschijnlijk net als andere kolonialistische landen als Engeland en het neo-kolonialistische VS nog altijd als de wereldleiders en zullen waarschijnlijk hun arrogantie laten schitteren door Rusland en China te bespotten en te negeren om gewoon hun eigen wil door te zetten, namelijk het bewapenen van de oppositie in Syrië om een westers gezind regime aan de macht te krijgen.

Zijn dit geen stuiptrekkingen van oude machten die in elkaar aan het brokkelen zijn en overal vijanden creëren om hun tanende macht nog vast te kunnen houden.

Als straks ook India zich gaat uitspreken (wat ook een land is van de BRICS-landen), tezamen met de Zuid-Amerikaanse landen en mogelijkerwijs allerlei andere aziatische landen, zullen ze dan nog gewoon doorgaan met hun wens om hun onwelvallige regering ten val te brengen, zoals Syrië en Iran? Wat moet er gebeuren om die oude machten hun arrogante mond te snoeren?

bron: http://www.presstv.ir/detail/225697.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten