zaterdag 25 februari 2012

Italiaanse Economie zal zwaar te lijden hebben door Olie uit Iran te boycotten

Mario Monti, voormalig adviseur bij Goldmann Sachs (1) en voormalig lid van de Trilateral Commision (2) heeft tijdens een persconferentie in Rome gezegd dat Italië het meeste zal lijden onder de Europese boycot van Iraanse olie (3).

Tegelijkertijd bracht het Italiaanse persbureau ANSA een rapport naar buiten waarin staat dat de sancties vanuit Europa er toe zouden kunnen leiden dat er een einde zou kunnen komen aan de reeds lang bestaande aanwezigheid van Italiaanse bedrijven in Iran. Deze zouden opgevuld kunnen worden door Turkse en Chinese bedrijven.

In dat rapport stond ook dat naar schatting er 30.000 Italianen hun baan zouden kunnen verliezen doordat Italië braaf mee doet met het demoniseren van Iran, om uiteindelijk de regering in Iran eveneens omver te werpen, zoals momenteel ook geprobeerd wordt in Syrië. Dat suggereerde Putin nog vandaag (4).

En dat terwijl eind januari 2012 de Amerikaanse geheime diensten nogmaals hebben gesteld dat zij niet geloven dat Iran werkt aan nucleaire wapens (5).

LINKS
(1) http://waterput.yolasite.com/english/italy-s-bankster-loyalist-mario-s-are-making-gains
(2) http://www.trilateral.org/go.cfm?do=Page.View&pid=34
(3) http://www.presstv.ir/detail/228589.html
(4) http://rt.com/politics/putin-regime-iran-usa-175/
(5) http://rt.com/news/iran-nuclear-us-intelligence-207/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten