zondag 9 september 2018

Syrische Youtube kanalen worden Gesloten Waarschijnlijk ter voorbereiding van Amerikaanse Aanval op Syrie - Censuur

Op 9 september 2018 werd duidelijk dat YouTube, evenals Facebook, Twitter en andere kanalen instrumenten zijn van de Amerikaanse overheid om hun eigen boodschap te verkondigen, en vooral ook om contrasterende boodschappen te blokkeren.

Youtube kanaal van Sana gesloten

Terwijl ik dit schrijf is de false-flagoperatie rondom het gebruik van chemische wapens door het Syrische leger nog niet gebeurd. De voorbereidingen zijn al een poos in volle gang, waarbij de Russen het zelfs al besproken hebben in de veiligheidsraad, ondersteund door bewijzen, waarbij de 'White Helmets' vanuit Turkije al naar de georkestreerde plek des onheils zijn gegaan om daar de opnames te maken die dan zullen worden ingezet om Amerika, Engeland en Frankrijk opnieuw carte blanche te geven om in heel Syrië hun bombardementen uit te kunnen voeren.

Om te voorkomen dat het grote publiek gaat twijfelen over de echtheid van deze valse list, zijn als voorzorg enkele youtube kanalen van Syrië afgesloten. De grootste is wel die van het Syrische nieuwsagentschap SANA (zie afbeelding hierboven). Verder is het youtubekanaal van de Syrische President, het ministerie van defensie.


De vraag lijkt dan ook vooral te zijn: hoe lang zal het duren voordat het filmen van de false-flag-operatie kan beginnen en de schuld wederom in de schoenen van de Syrische regering kan worden geschoven? Dit terwijl er nog geen slachtoffer in een ziekenhuis aangetroffen is na de vorige zogenaamde chemische aanval in Douma, en het OPCW ook niets heeft kunnen vinden.
Gelukkig zijn er nog wel websites in de lucht die informatie verspreiden die anders is dan die van de Amerikaanse en Europese overheden. Wellicht is het nog een kwestie van tijd vooraleer ook websites als RT.com van internet worden gehaald.Hierboven een video waarin twee tegenstrijdige berichten over de 
provincie Idlib worden verspreid door de Verenigde Staten


Bronnen:
https://www.rt.com/news/437979-youtube-syria-government-media-channels/
https://sana.sy/en/?p=146552
https://www.rt.com/news/437953-idlib-syria-attack-terrorists/Geen opmerkingen:

Een reactie posten