vrijdag 1 juni 2012

Gedode Families in Houla, Syrië waren allemaal Pro-Regering

Uit een voorlopig onderzoek van de overheid naar de slachtpartijen in en rondom Houla, Syrië, blijkt dat alle gedode families een pro-regering positie hadden ingenomen. Zij weigerden de wapens op te nemen tegen de regering en hebben dat uiteindelijk moeten bekopen met hun dood (1).

Brigadier General Qassem Jamal Suleiman, voorzitter van onderzoekscommissie

Lees meer over de gruwelijke werkwijze van deze door de NAVO en GCC-landen gesteunde Opstandelingen op (2).

Onze minister Rosenthal had al snel - voor er enig onderzoek was gedaan - zijn conclusie klaar. Hij wist al zeker dat de doden het werk waren van zijn grote vijand: president Assad. Laatst nog eens zei, in zijn vooringenomen wijsheid: 'dat met een land met zo'n president aan het hoofd niet langer valt samen te werken' (3).


Door deze houding van Europa wordt steun gegeven aan de doodseskaders die langzaam dorp na dorp binnenvallen om daar de macht over te nemen van de staat, en daarbij iedereen die een kritische houding heeft, verjaagt, danwel doodt.

Een regering die probeert haar bevolking te helpen tegen deze geavanceerd bewapende bendes wordt getrakteerd op oorlogsdreigingen en sancties. Zowel Engeland als de VS laten inmiddels al doorschemeren dat ze misschien wel weer eens iets zouden kunnen gaan ondernemen in een Arabisch land, zelfs als er geen steun is van de VN-Veiligheidsraad. Dat zou zeker niet de eerste keer zijn: de invasie en vernietiging van Irak is daar een goed voorbeeld van.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten