vrijdag 15 juni 2012

Bevrijd de voormalige premier van Libië van Tunesisch Gevangenschap

(aangeleverd en vertaald door @Pluimgras)

Vandaag is het 298 dagen sinds dr. Baghdadi Mahmoudi onrechtmatig vastgehouden en gevangengezet is in Tunesië. Elke dag laten we een video zien van het wereld-wijde Bevrijd de People’s Secretary, verbrand het bankiers-geld campagne om zijn onmiddelijke en onvoorwaardelijke vrijlating te eisen.

Voor degenen die niet bekend zijn met de achtergrond, zie de aankondiging van het Free The People’s Secretary, Burn The Bankers Money campagne (1) (met links naar diverse talen).

Dokter Baghdadi Mahmoudi werd de positie van Hon. Secretary-General van de International People’s Conference Organization toegekend, op 12 juni 2012, de startdatum van de campagne.

In plaats van slechts op een “Like”knop op sommige sociale media sites te klikken en beter dan tijd te nemen om naar je hoofdstad te reizen om te protesteren buiten de ambassade van Tunesië; neem echte actie en verbrand geld in protest.

De video van vandaag:

De vonk om de echte ‘Revolutie van de Mensen’ in Tunesië te doen ontvlammen en verspreiden is nu van de Tunesische dinar naar de Amerikaanse dollar gesprongen:Geld, het middel tot controle van de bankiers, is in eerste instantie verantwoordelijk voor het vastzetten van de People’s Secretary. In de volgende video’s zullen we zien hoe het vuur snel in verschillende richtingen verspreid is, over de Atlantische oceaan van Afrika naar Amerika, over de Middellandse Zee naar Europa met nog meer dollarbiljetten die vlam vatten.

De video van morgen zal het eerste vuur in actie, in Moldavië, Oost-Europa, laten zien. Zie hoe de lokale valuta vlam vat en hoe dit als een lopend vuurtje (‘goes viral’ zoals dat tegenwoordig heet ed.) over de hele wereld fiatgeld in vlammen doet opgaan.

De komende dagen zult u meerdere video’s van over de hele wereld zien, omdat we elke dag een nieuwe video zullen plaatsen (2)

Doe mee met de actie! (1) En deel deze video’s met ons.

(vrije vertaling van het artikel op www.Mathaba.net  Day 298: Unlawful Incarceration of People’s Secretary – Tunisia Protest Action Continues to Spread)
Bron: http://www.mathaba.net/members/?sh_itm=c136eaab4019d4866aa4240de8dd8d2e
Aanvullende sites:
IPCO: http://peoplesconference.org/
www.greencharter.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten