vrijdag 22 juni 2012

Vrienden van het Westen slachten 25 burgers af rondom Syrische plaats Aleppo

De Oppositietroepen die naar hartelust worden ondersteund door o.a. Nederland, Frankrijk, Engeland en Frankrijk hebben weer eens opnieuw een bloedbad aangericht onder burgers, naar alle waarschijnlijkheid burgers die zich niet wilden aansluiten bij het gewapend verzet. De goede oude Bush-doctrine doet het ook weer goed in Syrië: je bent vóór of tegen ons. En als je niet voor ons bent, ben je dus tegen en ben je leven niet langer zeker.


Het is altijd weer leerzaam om te zien hoe een dergelijk bericht wordt verdraaid door onze media. Waarom geen kopje "Oppositie Syrië slacht 25 burgers af"? Nee, er wordt ingezet op het idee dat de dode mensen militieleden zouden zijn, waarmee de suggestie wordt gewekt alsof ze het eigenlijk ook wel een beetje verdiend hadden. Vanzelfsprekend wordt niet gesproken over 'mensen die de regering steunen', maar wordt er gesproken over het regime. Het kan er dan nog net af dat er ook mensen tussen zaten die gewoon burgerkleding droegen.


Waarom brengt onze vriend Rosenthal geen persbericht naar buiten waarin hij vragen stelt of het wel zo verstandig is dat Nederland en de EU de oppositie steunt als zij tot soort daden in staat zijn? Waarschijnlijk zijn die brute groeperingen ook verantwoordelijkheid voor de vorige bloedbaden en natuurlijk voor de bloedige aanslagen in o.a. Aleppo en Damascus.

Frankrijk draait helemaal door in haar waanzin om een grootscheepse oorlog te laten ontstaan in Syrië door nu openlijk de militairen van het Syrische leger op te roepen massaal te deserteren. Het ware vredelievende gedrag dat volledig in lijn is met het plan van Annan. Waar is het Frankrijk gebleven dat zich zo kranig en poëtisch verzette tegen de agressie van de VS vóór de illegale invasie in Irak? Daar lijkt niets meer van over.

bron:
(1) http://www.sana.sy/eng/337/2012/06/22/427025.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten