dinsdag 12 juni 2012

VN zet kinderen in om het Syrische Leger Zwart te maken

Er lijkt geen eind te komen aan de propaganda-machine van het Westen. Zoals eerder al bleek zijn de VN-ers in Syrië nogal goedgelovig (1) en baseren ze zich vooral op de geluiden van de oppositie. Deze milities zijn er natuurlijk op gebrand om het Syrische leger zo zwart mogelijk af te schilderen. Op teletekst verscheen dan ook het onderstaande bericht dat ons zou moeten laten geloven dat het leger kinderen op tanks mee laat rijden om beschietingen te voorkomen. Ook zou het leger kinderen martelen. Misschien kan iemand me vertellen waarom het leger van een land kinderen zou martelen?

Dit past goed in de smerige leugens die rondom Libië en Irak zijn verkondigd. In Libië kwam het absurde verhaal naar voren dat het leger zich zou voleten aan viagrapillen om vrouwen extra goed te kunnen verkrachten. Dat bericht werd zelfs nog serieus verkondigd en opgepakt door het pro-westerse internationale gerechtshof.


We zouden eigenlijk met zijn allen boos moet worden op de manier waarop we door onze media zo in de luren worden gelegd. Zoals Thierry Meyssan al zei in zijn krachtige stuk (2), is het een oorlogsmisdaad om informatie zo te verdraaien, en leugens te verspreiden die ertoe leiden dat er een internationale oorlog kan ontstaan.

Op onze propagandateletekst geen woord over het blokkeren van Syrische TV-zenders via de satelliet door de Arabische monarchieën; geen woord over de aanslag op een Syrische TV-zender. De stem die anders spreekt dan de propagandastem van het westen wordt steeds meer gesmoord. Gelukkig hebben we nog internet, alleen heeft het NOS-journaal en teletekst natuurlijk een groter bereik dan een blogje zoals dit.


De mediawerkgroep Syrië heeft ook aandacht besteed aan dit onderwerp onder de veelzeggende titel: "Syrische Oppositie gebruikt Kindsoldaten" (3,4)

(1) http://www.rt.com/news/houla-massacre-un-syria-635/
(2) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/06/navo-bereidt-grootscheepse.html
(3) http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/06/12/syrische-oppositie-gebruikt-kindsoldaten/
(4) http://www.rt.com/news/syria-children-soldiers-un-549/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten