zondag 10 juni 2012

Syrisch Telefoongesprek waarbij een nieuwe slachting wordt voorbereid

In een telefoongesprek dat is uitgezonden op de Syrische TV is te horen hoe iemand met een Turkse SIM-kaart spreekt met iemand met een Syrische SIM-kaart. De Turkse man geeft tips in de vorm van: "slacht een groep mensen af in het gebied bij Lattakia, rond al- Haffeh en Tfil. Neem vervolgens de beelden op en zet het op internet en zeg daarbij dat de Syrische regering opnieuw een bloedbad heeft aangericht.Ondertussen hebben de milities in het gebied rond Haffeh allerlei instellingen afgebrand en brute moorden gepleegd. De milities hebben verder ook nog een Ziekenhuis laten afbranden, burgers weggejaagd en hun huizen ingenomen (1).

Ondertussen heeft Israël ook duidelijk gezegd dat ze - net als de vrienden van de Gewapende Oppositie in Syrië - hopen dat de opstandelingen erin slagen om de regering van Assad omver te werpen (2). Rusland heeft nog sterker verwoord hoe de 'Vrienden van Syrië' een gevaar opleveren voor de veiligheid in Syrië omdat ze openlijk de oppositie steunen met geld en wapens, waardoor ze het vredesplan van Annan onmogelijk maken (3).

In een interview met o.a. Stephen Lendmann kun je horen hoe de VS en Turkije hun uiterste best doen om de moordaanslagen te coördineren en ze zetten daarbij vanzelfsprekend hun media-apparaat in. De Saudies, die gebroederlijk naast Catherine Ashton zitten van de EU, hebben buiten hun financiële bijdrages voor wapens ook hun best gedaan door het geluid van de Syrische TV voor een groot deel de mond te snoeren, door ze te verhinderen hun signaal door te geven via de Arabische satellieten ArabNet en Nilesat (4).

Voor alle duidelijkheid: Nederland en België hebben ook partij gekozen voor Saudi-Arabië en Qatar en daarmee de gewapende opstand tegen de regering van Syrië. Dit druist vanzelfsprekend volledig in tegen het handvest van de Verenigde Naties. Voor een beeld: stel je voor dat Saudi-Arabië wapens en geld levert aan gewapende opstandelingen die vanuit Oost-Groningen allerlei dorpen veroveren, en daarbij regeringsgetrouwe mensen doden, en vervolgens youtube filmpjes verspreiden met daarin de boodschap dat de burgers zijn vermoord door het Nederlandse leger.

VOETNOTEN
(1) http://www.sana.sy/eng/21/2012/06/10/424460.htm
(2) http://www.presstv.ir/detail/245450.html
(3) http://www.sana.sy/eng/22/2012/06/10/424373.htm
(4) http://www.presstv.ir/detail/2012/06/10/245483/syria-going-though-usorchestrated-war/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten