dinsdag 24 juli 2012

Klokkenluider Qatar onthult ware gezicht Qatar in Internationale Politiek. O.a. nauwe banden met Israël

Volgens berichten van Press TV is er een hoge ambtenaar Qatar ontvlucht naar Venezuela omdat hij de praktijken van het land in de openbaarheid wilde brengen (1). Hieronder enkele uitspraken van deze man over het ware gezicht van het autocratische Al-Thani Emperium dat we Qatar noemen.


Van Qatar wisten we al dat het zich graag bemoeit met andere landen. In Libië waren ze immers hoofdleverancier voor de gewapende opstandelingen tegen de Jamahiriya van de excentrieke en idealistische Moammar Gaddafi. In die tijd reden er gewoon tanks van Qatar door de straten van Benghazi.

De klokkenluider die naar Venezuela is gevlucht doet een boekje open en zegt zo dat Doha (de hoofdstad van dit kapitalistisch bolwerk) volledig bewust is van het feit dat de opstandelingen er niet in zullen slagen om de regering van Assad omver te werpen. Ze steunen de gewapende death-squads toch omdat ze de taak van Israël zouden hebben gekregen om chaos in dat land te brengen, en niet alleen in dat land, maar in alle landen met een duidelijke pro-Palestina houding (denk hierbij ook aan Libië waar Gaddafi uitgesproken voor de Palestijnse zaak was).

Zo zou Israël ook opdracht hebben gegeven om onrust te gaan stoken in landen als Libanon en Jordanië.

Ministers van Handel van Qatar en Israël - Ze kunnen het goed vinden samen (2)

Qatar zou nauw samenwerken met Israël en een gezamenlijk communicatiecentrum hebben, welke de ontwikkelingen in Syrië via Turkije volgt. De bomaanslag op de vier regeringsmedewerkers in Damascus zou ook op het conto van de Mossad van Israël geschreven kunnen worden.

Turkije zou onder Amerikaanse druk toestemming hebben gegeven om haar grondgebied te gebruiken als doorgeefluik van gewapende milities en bovendien biedt ze ook onderdak aan de grootste terroristengroepen die een staatsgreep van de regering Assad als doel hebben.

Hier de corrupte ex-premier van Israël Olmert met de wapenleverancier
 voor Libische en Syrische Milities, de emir van de al-Thani dynastie

Qatar zou verder niet gecharmeerd zijn van Jordanië omdat zij weigeren de gewapende milities vanuit Jordanië Syrië binnen te laten. Hierdoor zou Qatar in de toekomst ook nog wel eens zorgen voor onrust in Jordanië zelf. Ook zouden allerlei Qatari veiligheidspersoneel tezamen met activisten zijn gearresteerd omdat ze zich keerden tegen het Syrië-standpunt van Qatar.

Daarnaast zouden er in Qatar allerlei demonstraties zijn geweest maar daar zou de wereld niets van te weten zijn gekomen omdat alle journalisten die erover zouden kunnen berichten nog altijd opgesloten zouden zitten in de gevangenissen van dit mooie land. Hieronder nog een gezellig filmpje van een bezoek van deze Emir aan zijn Israëlische vrienden.
Voor degene die nog denken dat Arabieren opkomen voor de Palestijnse zaak kunnen in ieder geval Saudi Arabië en Qatar doorkruisen. Die werken gewoon onder een hoedje met het Amerikaanse rijk en Israël.


BRON
(1) http://www.presstv.ir/detail/2012/07/23/252428/qatari-official-defects-to-venezuela/
(2) http://jssnews.com/2011/05/05/gaz-le-qatar-voudrait-devenir-le-livreur-officiel-disrael/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten