zondag 15 juli 2012

Executievideo van Pro-regeringsman door Bendes van Homs

Hieronder een gruwelijke video van iemand die wordt geëxecuteerd door de gewapende terroristen die naar hartelust worden gesteund door o.a. de Europese Unie en Saudi-Arabië. In de video wordt gezegd hoe de man het verdiend dat hij wordt gedood ter ere van de vrije mensen van de Syrische stad Homs. Hij wordt met naam en toenaam genoemd alvorens hij wordt doodgeschoten.


En wat doet het Westen om deze terreurbendes een halt toe te roepen? Niets. Ze verwijten alleen Rusland en China dat ze ook deze terreurbendes niet steunen. De EU probeert het de Syrische overheid onmogelijk te maken om op te treden tegen deze gewelddadige figuren door vele ronden sancties af te kondigen waar het normale volk van Syrië vooral onder leidt.

Wanneer gaan we zien dat het Westen de verkeerde partij steunt in de strijd in Syrië? Finian Cunningham spreekt de hoop uit dat we uiteindelijk door het geweld in Syrië werkelijk gaan beseffen wie de werkelijke as van het kwaad is in deze wereld, en dat dat wel eens de Westerse landen zouden kunnen zijn samen met hun broeders uit Saudi-Arabië en Qatar (1).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten