maandag 23 juli 2012

Syrische Christenen worden Weggejaagd door Anarchistische Lievelingen van de Christelijke EU

Zo'n 9000 Christenen van de west-Syrische Stad Qusayr werden via minaretten opgeroepen om hun huizen te verlaten en te vertrekken. Qusayr ligt vlakbij de stad Homs en in deze regio hebben de anarchistische moslimbendes aardig wat macht zoals blijkt uit het feit dat ze mensen zomaar kunnen wegjagen (1). Laatst hadden ze het in Damascus ook al gemunt op sjiïtische moslims (2) die naar Irak verjaagd zijn.



Opmerkelijk is verder dat de Christelijke Europese Unie dit allemaal promoot door maar stug door te gaan met het opleggen van sancties tegen de Syrische regering. Het is deze Syrische regering van Assad die ervoor gezorgd heeft dat de verschillende bevolkingsgroepen in Syrië vredig met elkaar konden samenleven.

Ook al plegen ze de ene aanslag of bloedbad na het andere, de EU blijft maar hameren op de Syrische regering zonder ook maar een kritisch woord te spreken over die moordlustige bendes die christenen verjagen, ambtenaren doden, politiebureaus, overheidsgebouwen en ziekenhuizen vernielen, en iedereen bedreigen die hun walgelijke revolutie niet steunt.

Wanneer komt het volk in Europa in opstand om hun leiders een halt toe te roepen?

NOTEN
(1) http://www.rt.com/news/syria-christians-exodus-opposition-778/
(2) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/07/free-syrian-army-veroorzaakt-veel.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten