vrijdag 20 juli 2012

Syrische Leger pakt eindelijk stevig de Moordlustige Bendes aan in Syrië

Het Syrische Leger lijkt nu eindelijk voluit te gaan om een eind te maken aan de onbegrensde agressie van de gewapende opstandelingen die wellicht hun kaarten hebben overspeeld door massaal Damascus aan te vallen en te destabiliseren.



Op (2) valt te lezen dat er zo'n 300 gewapende opstandelingen zijn gedood in de Damascus Countryside genaamd 'Qaboun'. Op de Syrische TV zijn zelfs beelden te zien geweest van een groep van deze slachtoffers waarbij duidelijk te zien was dat het ging om jongelui die met wapens rondliepen om terreur te zaaien in het land.

Hieronder een interessante reportage van Press TV over het terugveroveren van allerlei delen in het land door het Syrische leger. Reportage van 20 juli 2012 (1):



Ondertussen hebben Rusland en China hun poot heldhaftig stijf gehouden en weigeren ze medeplichting te worden aan een militaire interventie die steun verleent aan het soort mensen die overal in het land dood en verderf zaaien, en die bovendien pertinent weigeren te praten (3). Waarschijnlijk omdat ze geen andere idealen  hebben dan een staatsgreep in Syrië en daar valt natuurlijk niet over de onderhandelen.

VOETNOTEN
(1) http://www.presstv.ir/detail/2012/07/20/251796/syria-retakes-key-areas-from-rebels/
(2) http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/07/19/300-terroristen-in-qaboun-gedood-door-het-syrische-leger/
(3) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/07/rusland-en-china-weigeren-eenzijdige.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten