zaterdag 3 maart 2012

VN-afgezant Syrië: Laten we een eind maken aan de Zee van Leugens

Op 2 maart 2012 sprak Bashar Jaafari uitermate kritisch over de manier waarop de Secretaris Generaal van de VN, Ban Ki-Moon slechts zijn kritiek uit op de regering van Syrië. Hij verwijt menig land openlijk te pleiten voor het leveren van wapens. Ook zei hij dat de VN alleen maar kolen op het vuur gooit door haar eenzijdige beleid.

Hij stelt dat veel van de informatie waarop de VN en media zich baseren afkomstig is van de oppositie en van buitenlandse vijanden van Syrië. Hij roept op om een eind te maken aan de 'zee van leugens' die worden verspreid, om zodoende ook een einde te kunnen maken aan het geweld en het bloedvergieten.
Zie verder ook meer over de 'bloodlust' van het Westen richting Syrië in het sterke artikel 'Western Bloodlust'. In de onderstaande video spreekt Aisling Byrne over de situatie. Hij stelt dat het niet langer gaat over democratie, maar over het invoeren van een soennitisch regime in Syrië door gewapende guerilla strijders, die minstens zo gewelddadig zijn als het Syrische leger.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten