dinsdag 13 maart 2012

Syrische Vrienden van Hillary Clinton Brengen opnieuw Slachting aan in Woningen

Op dinsdag 13 maart hebben de gewapende bendes van Syrië opnieuw hun brute gezicht laten zien door enkele huizen binnen te stormen en daar een slachting aan te richten die te vergelijken is met een doorgedraaide Amerikaan in Kandahar.


Hierboven kun je de beelden zien van twee kinderen die in koele bloede zijn vermoord in Homs. 15 onschuldige burgers zijn hierbij gedood, waaronder een moeder met haar vier kinderen. Hun huizen zijn ook volledig geplunderd.

Dit zijn de soort mensen die door onze minister van Buitenlandse Zaken, Uri Rosenthal, worden geprezen als strijders voor de democratie, samen met zijn vrienden Hague, Juppé en Hillary Clinton. Waarom zien we dit soort beelden niet op ons 8 uur journaal met daarbij de berichtgeving dat dit de daden zijn van de westerse helden tegen die 'gruwelijke' dictator?

Laten we ook aan dit soort beelden denken als we weer lezen over hoezeer Rusland en China toch het vredesproces in Syrië blokkeren door geen steun te geven aan een resolutie die vooral goed uitpakt voor dit soort lui.

De echte die-hards zouden ons willen doen laten geloven dat het Syrische leger verantwoordelijk zou zijn voor dit soort slachtingen...waarom zou een regering dit doen met onschuldige burgers? Ik kan me voorstellen dat ze gewapende, moordende mensen aanpakken, maar kinderen, dat is toch wel erg onwaarschijnlijk.

bron: http://www.sana.sy/eng/337/2012/03/13/405811.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten