zondag 25 maart 2012

CNN had de camera's al lopen voordat een Pijpleiding werd geraakt in Syrië

Thierry Meyssan had ten tijde van zijn verblijf in het Rixos hotel in het Libische Tripoli al duidelijk gemaakt dat er onder de journalisten duidelijk mensen van de geheime diensten actief waren.


Nu zijn er ook in Syrië geluiden naar buiten gekomen van allerlei Amerikanen van geheime diensten die zich ophouden onder journalisten om zo hun staatsondermijnende werk te kunnen verrichten. In een filmpje dat op 23 maart 2012 naar buiten kwam kwam een van deze mensen onder de aandacht. Het betreft Tim Crocket die als 'security advisor' bij CNN werkt.


(Op de foto staat linksonder Tim Crocker, maar dat moet zijn Tim Crocket zoals in het midden). Deze man verschijnt ook in de onderstaande video, die toont dat de camera's van CNN al liepen vóórdat er een aanslag op een pijpleiding zou plaatsvinden in Homs.

Op (1) wordt zelfs gesuggereerd dat CNN niet alleen medeplichtig was in deze opname, maar dat ze ook zelfs verantwoordelijk zouden zijn voor deze actie, als een middel om de wereldopinie verder te draaien in de anti-Assad richting, en voor die lieve gewapende opstandelingen.

Als we ergens horen dat er Amerikaanse journalisten op pad zijn, dan is het tegenwoordig dus handig om daarbij in je achterhoofd te hebben dat er dan ook vast een stelletje geheime agenten meelopen die niet alleen ervoor zorgen dat er gekleurde beelden naar buiten komen, maar ook hun best doen om de gewenste beelden eventueel te forceren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten