maandag 19 maart 2012

Inlichtingendiensten willen niet opnieuw misbruikt worden door politiek in zake Iran


In zake Irak zijn de Inlichtingendiensten misbruikt om een oorlog te kunnen forceren. Dit keer lijkt hetzelfde te gebeuren. Ook al hebben zowel de CIA als de Mossad gezegd dat er geen sprake van is dat Iran nucleaire wapens ontwikkelt, of ook maar de wens heeft dat te doen, wordt er toch door de politieke machthebbers in Washington, Tel Aviv en Londen ingezet op een confrontatie met Iran. 

Zo zijn op 17 maart dertig Iraanse banken afgesloten van het internationale digitale bankennetwerk dat SWIFT heet. Hoever willen de westerse Imperialistische machten gaan om Iran klein te krijgen? Lokken ze wellicht een eerste actie uit van Iran, om zodoende hardhandig met hun overweldigende militaire macht terug te kunnen slaan?

Waar zijn de vredesgroeperingen, waar zijn de anti-oorlogscoalities? De wereld lijkt te zwijgen terwijl een brute oorlog op het punt staat gevoerd te gaan worden, volledig in gang gezet door de Westerse wereld samen met de Iran-haters uit Saudi Arabië en Qatar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten