donderdag 29 maart 2012

Samenwerking tussen Pakistan, Iran, Tajikistan en Afghanistan

Zoals wellicht wel duidelijk geworden is voor degene die deze blog wat vaker volgen, heb ik een kritische houding ontwikkeld rondom de bedoelingen van de Westerse landen met betrekking tot Syrië en Iran. Het doet me dan ook deugd om te zien dat Iran de nodige vrienden heeft om haar heen, wat het weer lastiger maakt voor het Amerikaanse keizerrijk om Iran op de knieën te krijgen.

Zo volhardt Pakistan in haar wens op de gaspijpleiding tussen Iran en Pakistan (IP-project) te vervolgen, en blijft India ook gewoon doorgaan met het importeren van olie, ondanks de dreigementen vanuit Washington. Ik trof laatst een leuk shot aan van vier presidenten die schijnbaar ook regelmatig bij elkaar komen. Dit keer waren ze in de hoofdstad van Tajikistan, Dushanbe, verzameld om met elkaar van gedachten te wisselen.

(van links naar rechts) Presidents of Pakistan, Iran, Tajikistan and Afghanistan Asif Ali Zardari, Mahmoud Ahmadinejad, Emomali Rakhmon and Hamid Karzai pose for pictures during a meeting in Dushanbe on March 25, 2012. 


(bron:  http://www.presstv.ir/detail/233238.html)Geen opmerkingen:

Een reactie posten