maandag 5 augustus 2013

Palestijnse Politie-agent uit Gaza Sloot zich aan bij Al-Nusra Front om Syriërs te Doden

Syrië is sinds de oprichting van de Zionistische entiteit Israël een van de grootste voorvechters geweest voor de Palestijnse zaak. In hun buitenlandse politiek hebben ze zich ook duidelijk uitgesproken tegen de wijze waarop Israël omgaat met de Palestijnen. Waarschijnlijk verklaart dat ook mede waarom een Israël-minnend land als de Verenigde Staten haar best doet om via haar vazalstaten op het Arabisch schiereiland het land te vernietigen.


Syrië heeft ook vele Palestijnse vluchtelingen tientallen jaren een nieuw huis geboden. Het is dan ook schrijnend om te zien dat een Palestijnse politie-agent uit Gaza, de zijde kiest van Israël en Jabhat-al-Nusra en zich inzet om Syriërs te doden. Hierboven is een foto van hem te zien die via twitter (1) werd verspreid.

Het bedrog van deze Fahed Nizar AlHabash is echter voorgoed beëindigd omdat hij de dood vond in Homs op 24 juli 2013. Allah-U-Akhbar, zullen we maar zeggen.

Zie ook: Palestijnen willen bendes uit Yarmouk-wijk van Damascus weg hebben (2,3).

OFFENSIEF IN LATTAKIA DOOR DE BENDES
Begin augustus is er een sterk offensief gaande in de westelijke regio Lattakia, waarbij de bendes successen lijken te boeken. Ze gebruiken daarbij zelfs T-72 tanks, en anti-tankwapens die ze o.a. van het Syrische Leger hebben weten te stelen. Meerdere voornamelijk Alawitische dorpen zouden zijn veroverd door honderden Salafisten. Lees er meer over bij de mediawerkgroep Syrië (4,5).

INTERVIEW MET SYRISCHE SOLDAAT
Hieronder ook een interessant interview met een Syrische soldaat die benadrukt dat er geen sprake is van een Alawitisch leger tegen de soennitische bevolking. De meerderheid van het Syrische leger bestaat uit soennitische soldaten.


NOTEN
(1) https://twitter.com/ProSyriana/status/364406431325233155/photo/1
(2) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2013/06/palestijnen-in-yarmoukwijk-in-damascus.html
(3) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2013/01/palestijnen-willen-bendes-weg-hebben.html
(4) http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/08/04/zwaar-offensief-rebellen-op-het-platteland-van-lattakia-video/
(5) http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/08/04/buitenpost-snl-en-anti-tank-raketten-in-bezit-rebellen-video/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten