donderdag 29 augustus 2013

De Meesters van Chemisch Wapens Gebruik (de VS) Presenteren zich als Koene Strijders tegen Chemische Wapens


via de website van Jason van de Maete (4)
Nu democratie ervoor gezorgd heeft dat Engeland niet meedoet met de waanzinnige plannen om Syrië te bombarderen zonder VN-mandaat op basis van gekleurde informatie van Israëlische (anti-Syrische) geheime diensten, komen de VS steeds meer alleen te staan in hun verlangen om degene te straffen die gebruik gemaakt hebben van chemische wapens.

Slachtoffers van het gebruik van chemische wapens door de VS in Viëtnam (2)
Ze presenteren zichzelf als nobele morele ridders die niet kunnen toestaan dat er ergens in de wereld gebruik gemaakt wordt van chemische wapens. De hypocrisie van deze houding kon niet groter zijn als je denkt aan het verleden van de Verenigde Staten waarbij het grootschalige gebruik van Napalm, Agent Orange het meest indrukwekkende voorbeeld is.

Volgens de Viëtnamese regering is er tussen 1962 en 1971 zo'n 70 miljoen liter ontbladerings- en herbicides gesproeid over Viëtnam. Hierdoor zouden zo'n 400.000 mensen zijn omgekomen of verminkt en zo'n 500.000 kinderen zouden met allerlei geboorte-defecten ter wereld zijn gekomen (1).

Slachtoffer van aanval met witte fosfor door Israël in Gaza in 2009 (2)
En dan is er natuurlijk nog de gruwelijke aanval op het Iraakse Fallujah met fosforgas, en het veelvuldige gebruik van verarmd uranium. Laten we het maar niet hebben over de atoombommen op Japan. Recent werd ook duidelijk dat de CIA Saddam Hoessein heeft geholpen in het vergassen van Iraniërs in de oorlog tussen Irak en Iran (3).

In de onderstaande video wordt nog eens stilgestaan bij dit hypocriete morele standpunt van de VS inzake optreden in Syrië vanwege het gebruik van chemische wapens, die naar alle waarschijnlijk door de bendes zijn gebruikt omdat Obama had gezegd dat hij ze dan zou helpen.


Je kunt je verder nog de vraag stellen of de Verenigde Staten even 'moreel' zouden zijn als zou blijken dat de bendes verantwoordelijk zijn voor het gebruik van chemische wapens. Zou Obama ook de vijanden van President Assad aanvallen omdat zij gebruik gemaakt hebben van deze gruwelijke wapens? Waarschijnlijk niet, zij vechten immers tegen Assad en staan dus aan de zijde van de VS en haar a-democratische koningen en sheiks van Saudi-Arabië en Qatar.

Hieronder nog een interessante documentaire over de macht van het Amerikaanse Militaire Complex met mooie toespraak van de Amerikaanse President Dwight Eisenhower uit 1961.


Op 10 september 2013 werd er een filmpje geüpload door 'TruthLoader' met daarin dezelfde thematiek verwerkt:


NOTEN
(1) http://rt.com/news/us-chemical-weapons-portnaya-152/
(2) http://mensenrechten-droits-de-lhomme.skynetblogs.be/archive/2013/06/18/syria-has-used-chemical-weapons-israel-says.html
(3) http://www.foreignpolicy.com/articles/2013/08/25/secret_cia_files_prove_america_helped_saddam_as_he_gassed_iran
(4) http://www.veltmaete.nl/2013/09/actueel/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten