zaterdag 3 augustus 2013

Rusland: Buitenlandse mogendheden die Bendes sponsoren verantwoordelijk voor het bloedbad van Khan al-Asal



Maria Kodynskaya (zie afbeelding hierboven), de woordvoerder van de Russische VN-missie in Geneve heeft gezegd dat het bloedbad in Khan al-Assal alleen heeft kunnen plaatsvinden door de sponsoring van de bendes in Syrië door buitenlandse mogendheden (1).



Al eerder werd gesuggereerd dat de 123 doden - voornamelijk burgers - vooral zouden zijn gedood omdat ze getuigen zouden kunnen zijn geweest van de chemische aanval die had plaatsgehad op hen door diezelfde bendes (2,3). Het is op basis van deze aanval dat de Verenigde Staten openlijk gekozen hebben om de bendes te steunen, omdat zij leven in de fantasiewereld die stelt dat het Syrische leger verantwoordelijk zou zijn voor deze aanval.


Verder wordt  in het nieuwsbulletin van 3 augustus verteld hoe leider van Hezbollah, Sayyed Hasan Nasrallah, heeft nog eens gezegd dat de Palestijnen het recht hebben op Israël: van de kust tot aan de Jordaan. Ook zei hij dat de takfiri-moslims strijden aan de zijde van Israël. Takfiri-moslims zijn moslims die hun hand er niet voor omdraaien om mede-moslims te doden, als zij niet streng genoeg in de leer zijn (4). Het maakt hierbij niet uit of het soennieten of sjiieten zijn.

NOTEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten