donderdag 29 augustus 2013

Christenen in Syrië Vrezen Jihadisten en Rebellen

Hieronder een Duitstalige reportage van anderhalve minuut (met engelse ondertiteling) over hoe Christenen in het westen van Syrië vooral vrezen voor de Jihadisten en de Bendes. Zij hebben hun hoop gevestigd op het Syrische Leger - de vijand van de VS en haar Westerse bloedbroeders Engeland en Frankrijk.

Bendes houden zich schuil in 'Crac des Chevaliers',
een middeleeuws kasteel dat op de UNESCO-erfgoedlijst staat


1 opmerking:

  1. Dat de Syrische Christenen hun hoop op president Assad en de Syrische regering stellen, bewijst op zich al, dat het geen wreed regime is zoals die als zodanig wél in de gevestigde Amerikaanse en Europese media wordt afgeschilderd. Dit wordt nog maar eens goed zichtbaar wanneer we lezen, wat een Amerikaanse senator uit de staat Virginia te zeggen had. (zie: www.globalresearch.ca/virginia-senator-thanks-syrian-president-bashar-al-assad-for-saving-the-ives-of-christians/5384338)

    Verder is de propaganda-hetze die nu al enige tijd tegen de regering-Assad wordt gevoerd door de Amerikaanse media, slechts een aspect van een groter geheel, een tevoren uitgebroed plan. Hier komen we op het gebied van de zgn. "samenzwerings-theorieën." Deze term werd door o. a. voormalig president G. W. Bush vlak na 9/11 gebruikt om de publieke aandacht van de rol van de Amerikaanse overheid in de terreuraanslagen op 11-9-2001af te leiden; mensen die meenden dat de aanslagen een "inside job" was, werden hiermee belachelijk gemaakt opdat hun versie van de chronologische gebeurtenissen in discrediet zou worden gebracht. Zoals gezegd, is hetgeen nu over Syrië wordt beweerd, slechts een detail van een groter geheel. En het is niemand minder dan de voormalige opperbevelhebber der NATO-strijdkrachten, Wesley Clark, die dit in de volgende clip duidelijk maakt:

    http://youtube.com/watch?v=nUkbbS3Xgcw&feature=youto.be

    Kennelijk gelooft Wesley Clark zelf wél in "complot-theories"...

    BeantwoordenVerwijderen