maandag 10 april 2017

Alle Terroristen in Syrië Feesten vanwege de Aanval van Trump

De salafistische groeperingen werden de laatste maanden in het nauw gedreven door het Syrische leger, maar gelukkig kwam daar onverwacht de steun van de Amerikaanse President Trump die zich in de luren liet leggen door het vrijkomen van saringas doordat het Syrische leger naar alle waarschijnlijk een opslag van chemische wapens door deze bendes had geraakt.

Donald Trump: weer een oorlogspresident; dit keer een zeer onvoorspelbare en gevaarlijke, die ieder youtube filmpje van terroristen als waarheid lijkt te interpreteren en daarop impulsief handelt

President Rouhani van Iran zei op zondag 9 april:

"Americans see themselves as the “world leader” and the “world’s gendarme,”he said, as quoted by SANA. US President Donald Trump “claimed that he wanted to fight terrorism, but today all terrorists in Syria are celebrating the US attack,” (1)
Terwijl onze premier Rutte het ook wel acceptabel vindt dat de VN en het internationaal recht weer eventjes wordt genegeerd voor een oorlogsdaad van de zoveelste oorlogspresident van de Verenigde Staten (2), laat de minister van buitenlandse zaken van België een woordje van kritiek vallen: hij is van mening dat een dergelijke actie binnen de kaders van de Verenigde Naties had moeten plaatsvinden (1, 3). Hij maakt zich ook sterk voor een onderzoek (4).
BRONNEN
(1) https://www.rt.com/news/384211-trump-decision-un-framework/
(2) https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/rutte-raketaanval-vs-op-syrie-is-proportionele-reactie
(3) http://www.rtl.be/info/video/623559.aspx
(4) https://diplomatie.belgium.be/nl/newsroom/nieuws/2017/didier_reynders_vraagt_internationaal_onderzoek_naar_chemische_aanval_in_idlib
(5) http://linkis.com/huffingtonpost.com/HAvRh

Geen opmerkingen:

Een reactie posten