woensdag 13 maart 2013

Nederland steunt Terroristen in Syrië, maar piept als ze terugkeren naar Nederland

De vreemde situatie doet zich voor dat de Nederlandse overheid openlijk steun verleent aan de jihadistische strijders in Syrië, maar vreemd lijkt op te kijken als deze mentaliteit zich ook verplaatst naar Nederland. Zelfs op de Syrische website SANA (1) werd aandacht besteed aan het bericht dat Dick Schoof, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), heeft gewaarschuwd voor de terugkeer van Jihadistische strijders naar Nederland, na hun avonturen in Syrië.

In plaats dat Nederland de Syrische overheid helpt in het bestrijden van terroristen,
demoniseert zij de overheid en steunt ze de bendes
President Assad heeft begin maart 2013 nog gewaarschuwd dat de steun van het westen voor de terroristische bendes in Syrië uiteindelijk op de een of andere manier zal terugkeren naar de landen zelf (2).

Natuurlijk zegt Nederland overigens natuurlijk niet hardop dat ze terroristen steunt, maar ze doet dat meer verholen en eufemistischer. Ik schreef daar al over in een analyse van een brief van onze minister van buitenlandse zaken, Frans Timmermans, die hij schreef aan de tweede kamer (3). De positie van Nederland en van de E.U. is namelijk dat de Syrische overheid de slechterik is, die dan ook daarom gestraft wordt met allerlei sancties, en natuurlijk met heel veel diplomatiek geweld.

Daarnaast steunt Nederland de zogenaamde oppositie die dus voornamelijk bestaat uit allerlei jihad-strijders uit vele tientallen landen van over de hele wereld, die allemaal naar Syrië afreizen om zo actief te kunnen vechten voor de Islamitische heilstaat.

Nederland zou eens wakker dienen te worden om uiteindelijk haar fout te herstellen door onmiddelijk de Syrische overheid te gaan steunen in haar strijd tegen al die gewapende bendes die het land al jaren onveilig maken, en die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van steden in ruïnes. Nederland zou dienen af te stappen van haar pro-agressie standpunt, en dienen te pleiten voor een dialoog, die volledig in lijn is met het communiqué van Génève.


Update 18 maart 2013: Een scherp artikel van Willy van Damme over de manier waarop in België wordt omgegaan met een Belgische jihadstrijder, die wel eens vooral een jihadstrijders zou kunnen zijn geworden doordat er zoveel ongekende anti-assad oorlogspropaganda wordt verstrekt door onze westerse media (4).

Wijlen Mourad M tijdens een demonstratie tegen het boerka-verbod (5)
Update 21 maart 2013: Inmiddels zijn er twee Nederlanders 'gesneuveld' in de strijd voor een staatsgreep in Syrië, de strijd om de seculiere staat Syrië om te vormen tot een extremistische Salafistische staat. De namen zijn: Mourad M. en Sofian (6).

Update 29 juni 2013: De derde Nederlander, dit keer van Turkse afkomst is gesneuveld in zijn jihadistisch strijd in Syrië. Het betreft de net niet voor ronselaar veroordeelde M. Ö. (7,8)

NOTEN
(1) http://sana.sy/eng/22/2013/03/13/472329.htm
(2) http://www.europa-nu.nl/id/vj7nd2k12bzj/nieuws/president_assad_steun_aan_syrische?ctx=vh1alt8tl1wf
(3) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2013/01/president-assad-niet-bereid-tot.html
(4) http://willyvandamme.wordpress.com/2013/03/18/brainwashing/
(5) https://www.youtube.com/watch?v=6W45B6mV34g
(6) http://nos.nl/op3/artikel/487206-nog-een-nederlandse-jihadstrijder-in-syrie-omgekomen.html
(7) http://frontpage.fok.nl/nieuws/605910/1/1/100/weer-nederlandse-jihadstrijder-omgekomen-in-syrie.html
(8) http://www.nieuws.nl/algemeen/20130629/Weer-Nederlandse-jihadstrijder-omgekomen-in-Syrie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten