donderdag 7 maart 2013

NAVO en GCC-landen medeplichtig aan Moord en Ontvoering

Professor Ibrahim Alloush van de universiteit van de Jordaanse universiteit in Amman beschuldigde de NAVO-landen en de landen van de Gulf Cooperation Council ervan medeplichtig te zijn aan de het bloedvergieten dat plaatsvindt in Syrië. Als zij niet steeds steun zouden blijven geven aan de bendes in Syrië dan zou het leed in Syrië allang beëindigd zijn.

Prof. Ibrahim Alloush

Nu zelfs de Arabische Liga ronduit heeft gesteld dat het geen enkel probleem is voor de deelnemende landen om wapens te leveren aan de bendes in Syrië, wordt het allemaal wel erg duidelijk wie de brandstof leveren voor het conflict: dat zijn niet zozeer de zogenaamde 'rebellen', maar vooral 'schurkenstaten' zoals de VS, Engeland, Frankrijk, Turkije en de meeste golfstaten, waaronder vooral Saudie-Arabië en Qatar.

Alloush waarschuwt de wereld voor de gevaren die ontstaan door het steunen van bloeddorstige monsters in Syrië. Want zij kunnen in de loop der tijd net zo makkelijk de straten in andere hoofdsteden in de wereld rood laten kleuren. Een zeer krachtige analyse van Alloush: zeker het bekijken waard: (1).

NOTEN
(1) http://rt.com/op-edge/syria-un-hostage-peacekeepers-953/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten