zondag 30 september 2012

Duitse Geheime Dienst: "Slechts 5% van de Rebellen in Syrië komen ook uit Syrië, de Rest uit het Buitenland"

(dit is zeer waarschijnlijk een hoax-bericht. Vanwege de niet-hoax-videos het artikel toch laten staan op deze blog)

Volgens een bericht op een Duitstalige site op 30 september 2012 zou maar liefst 95% van de Rebellen in Syrië afkomstig zijn uit het buitenland, waarbij het leeuwendeel afkomstig is uit Noord-Afrika. Dit bericht zou in de krant 'Die Welt' hebben gestaan volgens deze bron, die wel afkomstig is van Iran (1). Als iemand me kan helpen aan de oorspronkelijke Duitse tekst in die Welt, dan hoor ik daar graag meer over.

In de onderstaande video wordt verder nagedacht over de mogelijkheid dat er inderdaad een zeer hoog percentage buitenlanders actief zou zijn in Syrië om op te komen voor de belangen van de Verenigde Staten en Qatar.We hebben in het verleden al eerder aandacht besteed aan de Duitse Geheime dienst, en dan ging het over de manier waarop de Duitsers vanaf het water nabij Libanon informatie vergaren over troepenbewegingen van het Syrische leger om dat via de Engelsen/Amerikanen door te spelen aan de gewapende bendes wier Jihadistische slachtingsmentaliteit wordt uitgebuit door Saudische/Amerikaanse krachten (2).

Hieronder zomaar een impressie over Tunisiërs die gaan vechten in Syrië. Een 25-jarige zoon is gestorven en  zijn moeder wordt gefeliciteerd door de omgeving. Zij zegt dat ze erg trots op hem is en dat ze zo een andere zoon zou sturen...VOETNOTEN
(1) http://german.irib.ir//nachrichten/politik/item/211483-deutscher-geheimdienst-95-der-rebellen-in-syrien-sind-ausl%C3%A4nder - De dag erop is dit artikel al verdwenen, dus waarschijnlijk is dit een voorbeeld van verzinsels vanuit de Iraanse kant. Niet alleen Qatar en de VS zijn goed in het verzinnen van zaken.
(2) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/08/duitsers-en-engelsen-spioneren-erop-los.html

1 opmerking: