zondag 30 september 2012

17 Doden door Hillary's Bendes in het Syrische dorp al-Haidariya in de Provincie Homs

Op 30 september 2012 hebben de gewapende FSA-bendes van de Saudi-VS coalitie weer eens hun ware gezicht laten zien door 17 burgers in het plaatsje al-Haidariya op koelbloedige wijze te doden. Deze plaats in de provincie Homs werd aangevallen door de bendes waarbij ook een nog onbekend aantal burgers werd ontvoerd. Daarnaast werd er ook weer volop geplunderd.

Inmiddels verscheen in Nederland het bericht (5) van een Irakees die in Almere woont, die besloten had om zich ook aan te sluiten bij de VS/Al-Qaida troepen om samen te strijden tegen de Syrische eenheid en voor de staatsgreep tegen Assad. Een streven dat ook van harte wordt ondersteund door de Nederlandse regering.Kijk ook eens naar de ontwikkelingen in de Turkse regio Hatay waar steeds meer Turken een grote hekel beginnen te krijgen aan al die gewapende lui die vooral komen profiteren van Turkije om opgelapt te kunnen worden in de Turkse ziekenhuizen om daarna weer de strijd aan te gaan (3).

Laatst had ik een video over deze Turkse ontwikkelingen geüpload op een youtube kanaal van me en daar kwam op een bepaald moment een veelzeggende reactie over het recht om 'kuffars' te mogen doden, die goed weerspiegelt hoe gestoord de gedachtegangen zijn van veel van deze veelal Salafistische strijders, welke goed gesponsord worden door de landen die zich de vrienden van Syrië (4) noemen:


VOETNOTEN
(1) http://208.43.232.81/eng/337/2012/10/01/444374.htm
(2) http://friendsofsyria.wordpress.com/2012/09/30/hillary-clintons-fsaal-qaeda-army-massacre-more-innocent-people/
(3) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/09/fsa-terroristen-zeer-ongewenst-in.html
(4) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/09/verklaring-van-de-vrienden-van-de.html
(5) video over Khaled K. op http://www.zie.nl/video/algemeen/Terreurverdachte-uit-Almere-duikt-op-in-Syrie/m1nz0j7f84h3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten