maandag 29 oktober 2012

Rusland hekelt het onderscheid dat Westerse landen lijken te maken tussen 'goede' en 'slechte' Terroristen

Het is al meerdere keren gebeurd dat een heftige bomaanslag in Syrië niet door de Veiligheidsraad is veroordeeld. Veelal heeft dat de maken met de positie van de vrienden van de vijanden van de Syrische overheid, namelijk landen als Frankrijk, Engeland en de VS.

VN-gezant-voor Syrië, Lakhdar Brahimi
en Sergej Lavrov in een sierlijke omgeving
Zo werd de bomaanslag op 26 oktober j.l. nabij een speeltuin in Damascus niet veroordeeld omdat Engeland vond dat er te weinig bekend was over de aanslag. Dit soort rare fratsen van het Westen leiden ertoe dat er bij Rusland het idee onstaat dat het westen een onderscheid lijkt te maken tussen slechte en goede terroristen. Terroristische aanslagen gepleegd door de Boevenbrigades van Syrië worden zo min mogelijk veroordeeld, omdat ze weten dat zij eigenlijk aan dezelfde kant staan als deze brigades.

Zo zongen ze afgelopen week nog een paar guitige deuntjes over hun trots op wat er gebeurde op 11 september 2011 en natuurlijk over hun grote voorbeeld: Osama Bin Laden. Op (2) een voorbeeld van een kinderstrijdlied, en hieronder het 9/11-lied uit de mond van een goed-Salafistisch-geknipt zangtalent.

Hier enkele Engelstalige fragmenten/lyrics van deze Al-Qaida topper:


*
NOTEN
(1) http://208.43.232.81/eng/22/2012/10/29/449711.htm
(2) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/10/kinderen-zingen-wij-zijn-de-soldaten.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten