zaterdag 13 oktober 2012

Franse, Amerikaanse en Engelse Troepen verzamelen zich aan Syrisch-Jordaanse Grens

Met de toenemende militaire aanwezigheid vanuit het Noorden door Turkije, samen met de troepenopbouw vanuit het Zuiden door de meest agressieve NAVO-landen, lijkt het Westen toe te geven dat hun plan voor een staatsgreep in Syrië van binnenuit niet voldoende vruchten afwerpt.


Afgelopen week zijn er niet alleen allerlei Amerikaanse troepen (1,9) gelegerd aan de Jordaans-Syrische grens, maar zijn er ook Engelse troepen aangekomen (2). Als je dat combineert met de Franse troepen die er al vanaf begin augustus zijn (3) dan hoef je geen militair genie te zijn om te veronderstellen dat die troepen daar niet voor niets heen zijn gevonden.

Vooralsnog wordt gezegd dat deze troepen aan de Syrisch-Jordaanse grens worden gestationeerd om Jordanië te ondersteunen in het geval dat het geweld vanuit Syrië over de grenzen naar Jordanië zou trekken.  Frankrijk zou haar troepen hebben gebracht om 'vluchtelingen' te helpen.

President Obama heeft te kennen gegeven dat er een andere situatie ontstaat zodra Syrië gebruik zou gaan maken van chemische wapens (1). Als sinds half juli 2012 wordt er door de NAVO-landen in koor gezongen dat ze zullen optreden zodra er sprake is van het gebruik van eventuele chemische wapens (4,5,6).

Zullen ze zó ver gaan om een false-flag operatie te creëren waarbij chemische wapens worden gebruikt? Laten we hopen dat het allemaal niet zo ver gaat komen. Fijn is verder dat Irak en Libanon geen buitenlandse troepen in hun landen toestaan om van daaruit Syrië te bedreigen.

Sibel Edmonds, Turks-Amerikaanse klokkenluidster (7)
In een interview met RT dat op 13 oktober 2012 verscheen, spreekt Sibel Edmonds (zie afbeelding) over de reeds langbestaande plannen om Syrië op de knieën te krijgen (8). Al in mei 2011 zouden de VS in Turkije zijn begonnen met de voorbereidingen om Syrië te destabiliseren, allereerst door het trainen van 'rebellen'. Edmonds stelt dat de NAVO-landen azen op een fout van president Assad om zo massaal militair te kunnen optreden, maar totnutoe maakt de Syrische president nog geen fouten, aldus Edmonds.


VOETNOTEN
(1) http://latimesblogs.latimes.com/world_now/2012/10/us-has-sent-troops-to-jordan-syria-border-panetta-says.html
(2) http://www.presstv.ir/detail/2012/10/12/266309/jordan/
(3) http://www.presstv.ir/detail/2012/08/09/255333/france-sends-troops-to-syria-border/
(4) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/07/westerse-propaganda-machine-slaat-op.html
(5) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/07/wanhopige-westerse-propaganda-stort.html
(6) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/08/voorbereidingen-voor-aanval-met.html
(7) http://en.wikipedia.org/wiki/Sibel_Edmonds
(8) http://rt.com/news/west-war-syria-assad-329/
(9) http://www.presstv.ir/detail/2012/10/13/266364/usmilitarypresencejordan/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten