vrijdag 12 oktober 2012

'NAVO landen' krijgen Nobelprijs voor de Vrede

Op 12 oktober 2012 werd duidelijk dat de Nobelprijs voor de Vrede - na het succes van de nobelprijs voor de vrede voor president - Killer Drone - Obama - nu wordt uitgereikt aan de Europese Unie. De Europese landen die al 60 jaar voor vrede zorgen in de wereld.

EU-voorzitter van Rompuy schudt handen met de Mahmud Jibril van Libië.
Zonder de vernietigende steun van de EU-NAVO-landen zou Libië
nog een vredig en welvarend land zijn geweest
Bij dit soort berichten is het moeilijk om neutraal te blijven. Is het niet de Europese Unie die zich als een blok schaart achter het steunen van de gewapende bendes in Syrië? Waren het niet de Europese NAVO-landen die met leugens en bedrog een staatsgreep bij elkaar hebben gebombardeerd in Libië? Is het niet de E.U. die er met haar vredige sancties voor zorgt dat het Iraanse en Syrische volk leidt aan allerlei tekorten?

De Libische stad Sirte die door de vredige EU-landen van de NAVO
en haar grondtroepen op humanitair-democratische wijze is vernield

De Europese Unie die het niet aandurfde om nog ergens een referendum - buiten Ierland om - te laten organiseren om haar machtsovername via het Verdrag van Lissabon te consolideren. De Nobelcommissie lijkt zo de ene flater na de andere te slaan. Misschien moeten ze ook overwegen om volgend jaar de nobelprijs voor de vrede toe te kennen aan premier Erdogan van Turkije, premier Netanyahu van Israël of misschien wel voor het 'Vrije Syrische Leger' dat zoveel democratische vrede brengt in Syrië?

'Minister' van Buitenlandse Zaken van de EU, Catherine Ashton
samen met haar ambtsgenote Hillary Clinton. De EU en de VS zijn nog altijd
twee handen op één buik, m.b.t. de buitenlandse interventionalistische politiek

De Amerikaanse wapenindustrie is misschien ook een goede kandidaat. Zonder al die Amerikaanse wapens zou de wereld er een stuk gewelddadiger uitgezien hebben (zie: verviervoudiging van wapenverkoop door de VS in 2011: 1). Misschien kunnen ze ook de Europese Centrale Bank voordragen, of misschien wel Koninklijke Shell of de Emir van Qatar? (2).

Dit artikel is door Barba rella op nujij-geplaatst, met dank daarvoor. Via haar site (3) kwam ik op de interessante gedachten van Max Keiser van RT hierover. Wat denk je bijvoorbeeld van deze: "They could have given the Peace Prize to Clinton's Left Testicle and it would have been more legitimate"Ook Quoriana (4) en Willy van Damme (5) zijn in de pen gekropen en hebben hun kritische gedachten laten gaan over deze uitermate vreemde keuze van het Noorse Nobelcommittee.

VOETNOOT
(1) http://iraansnieuws.blogspot.nl/2012/09/erviervoudiging-van-wapenverkoop-door.html
(2) http://www.youtube.com/watch?v=VKUW1Fdmk70
(3) http://achtdagenineenweek.blogspot.nl/2012/10/eurosceptici-niet-blij-met-nobelprijs-eu.html
(4) https://worldmathaba.net/items/1817-when-war-becomes-peace-european-union-wins-nobel-peace-prize-2012
(5) http://willyvandamme.wordpress.com/2012/10/12/een-slag-in-het-gezicht/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten