zondag 6 mei 2012

Syrisch/Arabische Stammen Verbieden Collaboratie met BuitenlandersIn de Homs-regio is in de plaats Hadida de 12e bijeenkomst gehouden van Syrische en Arabische stammen. Tijdens deze bijeenkomst is gepleit voor de integriteit van Syrië. Ook is vertrouwen geuit in het vermogen van de Syriërs om de verschillende krachten weer bij elkaar te brengen. Zij hopen dat de internationale VN-waarnemers objectief kunnen zijn en niet alleen kijken naar wat het Syrische leger doet, maar ook aandacht schenken aan de vele terroristische aanslagen die plaats vinden.

Zij hebben zich tevens uitgesproken tegen buitenlandse inmenging en collaboratie met buitenlanders om het geweld in Syrië verder aan te wakkeren.

Lees er meer over op: http://www.sana.sy/eng/21/2012/05/06/417048.htm
voor berichten over terroristische aanslagen in Syrië zie bijvoorbeeld de aanslagen in Aleppo op onze bevrijdingsdag zie http://www.sana.sy/eng/337/2012/05/06/416955.htm. Als je dit soort foto's ziet bedenk dan dat deze aanslagen worden gepleegd door groeperingen die worden gesteund door de EU, de VS en de golfstaten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten