zondag 27 mei 2012

Gruwelijke bloedbaden aangericht door Gewapend Verzet in Syrië in Taldo en al-Shumariyeh

De Syrische nieuwszender Sana plaatste gruwelijke beelden van moordpartijen in de streek rondom Homs. Terwijl de Westerse media over elkaar heen rolden om schande te spreken over de vermeende aanslagen in Houla (noord-westen van Homs), en Frankrijk opriep om de (ontwrichtende) 'Vrienden van Syrië' maar weer eens samen te roepen om nog meer aanslagen te kunnen sponsoren, worden dit soort slachtpartijen niet getoond, of ze worden gepresenteerd als uitgevoerd door de Syrische overheid.

Als je een stevige maag hebt kun je de gruwelijke beelden zien op: New Massacres by Terrorist Groups

Voor een kritische analyse door Tony Cartalucci over de mogelijkheid dat een groot deel van de doden die door het Syrische leger zouden zijn uitgevoerd, in feite door allerlei moordcommando's zijn uitgevoerd kun je terecht op GlobalResearch: US Nato seek to Trigger Instability, Deathsquads against Families

Toen de VN-waarnemers aankwamen op de plaats van onheil stond het 'Vrije Syrische Leger' al klaar om te zeggen dat ze zich niet meer aan het vredesplan van Annan ging houden. Alsof ze zich er ooit aan gehouden hebben. Dit vredesplan is vanaf het begin een doorn in het oog geweest van de Westerse regimes in Europa en de VS. Samen met hun vrienden in Saudi Arabië en Qatar willen ze simpelweg af van de Syrische regering vanwege hun kritische houding ten opzichte van Israël en vanwege hun vriendschappelijke houding ten opzichte van Iran.

Op Kuna kun je een bericht lezen waarin de Syrische Nationale Raad (die club opgezet door de 'Vrienden' van Syrië) stelt dat de afslachting van kinderen en families het werk zou zijn van de overheid...waarom zou de Syrische overheid in hemelsnaam met messen kinderen ombrengen? Dat lijkt toch eerder het handelsmerk van de bloeddorstige killers van de door het Westen gesponsorde moordenaars?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten