zondag 20 mei 2012

Duitsland steunt openlijk oppositie in Venezuela

In een bericht van Rachel Boothryod staat dat Duitse diplomaten naar Latijnsamerika zijn geweest en daar geen  enkel bezoek hebben gebracht aan de Venezolaanse regering, maar alleen hebben gesproken met de oppositiepartij MUD van Radonski. Daarentegen hebben ze later wel gesproken met regeringsfunctionarissen van bijvoorbeeld Chili.

Volgens dit bericht zou Duitsland binnen de EU ook hebben voorgesteld om openlijk ervoor uit te komen dat de EU de oppositie in Venezuela steunt.Dit lijkt weer een knap staaltje Europese politiek dat we inmiddels steeds meer kunnen vergelijken met de Amerikaanse buitenlandse politiek. Regeringen die je onwelgevallig zijn die probeer je op allerlei manieren gezamenlijk aan te pakken. Denk hierbij aan Libië, Syrië, Iran en nu ook zelfs Venezuela. Bij de verkiezingen in september stemmen de Westerse neokolonialisten voor de partij van de VS-belangen, namelijk MUD van deze Capriles Radonski.

Laten we hopen dat dit allemaal stuiptrekkingen zijn van een imperialistisch elitair systeem van megalomane machthebbers die uiteindelijk hun macht zullen moeten afstaan aan de wensen van het volk. Dat ze niet langer vooral de spreekbuizen zijn voor economische groei, wat vaak gelijk staat aan het vechten voor de belangen voor de grote corporaties en het succes van het parasitaire bankwezen.

bron: http://venezuelanalysis.com/news/6994

Geen opmerkingen:

Een reactie posten