maandag 19 november 2012

Zelfs het Vrije Syrische Leger wijst de Syrische Nationale Coalitie van Doha af

Terwijl Francois Hollande, William Hague en Guido Westerwelle al vrolijk handschuddend op de foto staan met de voorzitter van de in Doha in elkaar gezette oppositie coalitie, de heer Moaz Khatib (1,2), blijkt deze groep in het geheel niet representatief te zijn. Niet voor het algemene Syrische volk, en zoals inmiddels blijkt ook niet voor de vechtende oppositie-bendes in Syrië.

In de onderstaande video kun je zien hoe vele brigades - die aan het 'front' aan het vechten zijn in Syrië - deze nieuwe Coalitie van Doha afwijst.


Dit is vanzelfsprekend erg pijnlijk voor al die Westerse krijgsheren zoals Hillary Clinton, Hollande en Cameron, samen met hun Arabische bondgenoten in Qatar en Saudi-Arabië. Zij deden hun best om te doen alsof Khatib en zijn regering de oppositie zou vertegenwoordigen, maar zelfs dat blijkt helemaal niet het geval te zijn.

Toch hebben de Arabische dictaturen, samen met Turkije en Frankrijk deze Coalitie erkend, als zijnde de enige vertegenwoordigers van het Syrische volk.

NOTEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten