zaterdag 17 november 2012

Putin waarschuwt Westen tegen haastige stappen rondom Syrië in gesprek met Angela Merkel in Moskou

Tijdens het bezoek van bondskanselier Angela Merkel in Moskou op vrijdag 16 november 2012, heeft president Vladimir Putin het westen nogmaals gewaarschuwd tegen het nemen van onverantwoordelijke, haastige stappen. Zo zei hij dat het zeer onverstandig is om eerst te proberen president Assad ten val te brengen en dan pas na te gaan denken over het vervolg.

Bondskanselier Merkel en President Putin in Moskou

Ook uitte hij scherpe kritiek op de landen die reeds wapens leveren en de landen die beloven veel wapens te gaan leveren aan de FSA-bendes in Syrië. Hij stelde daarbij dat het volledig indruist tegen het internationale recht om een opstand te steunen om een staatsgreep te forceren in een soeverein land.

Inmiddels is de kersverse vertegenwoordiger van de Doha-group Coalitie flink aan het scoren bij Europese landen als Frankrijk, Engeland en Duitsland. Hieronder enkele shots van Moaz Khatib met respectievelijk Francois Hollande, William Hague en Guido Westerwelle.
Hoelang zal het duren voordat we ook een shot hebben van onze minister van Buitenlandse Zaken, Frans Timmermans met deze westerse marionet die wordt gebruikt om een staatsgreep in Syrië te forceren?

Bronnen:
(1) http://www.presstv.ir/detail/2012/11/17/272784/putin-warns-against-hasty-move-o-syria/
(2) http://208.43.232.81/eng/22/2012/11/16/452823.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten