vrijdag 30 november 2012

Laten we Syrië steunen in haar strijd tegen meedogenloze extremistische Moordenaars

Zou het zo langzaamaan niet tijd worden dat we de Syrische overheid gaan steunen in haar strijd tegen de extremistische moslimbendes die keer op keer hun gruwelijke gezicht laten zien. Hoe is het toch mogelijk dat Europa de Syrische overheid zó haat dat ze haar probeert klein te krijgen via sancties en door openlijk de in Doha-samengekomen 'oppositie' te steunen, die in haar 'grondvest' heeft staan dat ze niet zal onderhandelen met de Syrische overheid?

Hieronder weer eens een gruwelijke video waarin mensen worden geëxecuteerd door de helden van het Westen, die verblind door hun haat tegen president Assad, het Syrische volk laten bloeden door steun te verlenen aan dit soort lui, en niet te pleiten voor dialoog, maar voor het aftreden van Assad, waardoor Syrië net als Libië een zogenaamde mislukte staat zal worden. In plaats van dat we Syrië steunen voor haar pro-Palestijnse positie, zetten we haar neer als een barbaars regime.



Het is wonderbaarlijk om te constateren dat mensen, als het 'Assad is een gruwelijk dictator'-zaadje eenmaal is gezaaid, haast niet meer in staat zijn om anders te gaan denken, ongeacht hoeveel gruwelijke videos je ook laat zien van de mensen die worden bestreden door het Syrische leger, dat opkomt voor het Syrische volk dat niets wil hebben van een gewapende strijd.


In een bericht van Reuters van 30 november 2012 werd over de bovenstaande video geschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten